София стана бюти център за ексклузивно представяне на френски продукти за красота

София стана бюти център за ексклузивно представяне на френски продукти за красота

Anne Semonin презентира своята най-нова козметична колекция на 30 март
По време на пролетен бюти коктейл в сърцето на София, френската козметична марка Anne Semonin направи представяне на най-новите козметични продукти от портфолиото си. В Рослин Сентръл Парк Хотел София повече от 60 настоящи, бъдещи клиенти и медийни партньори имаха възможност да се докоснат до най-новата колекция. Организаторите на събитието поднесоха специален подарък на всеки гост.

Освен в България, марката Anne Semonin е популярна в повече от 40 страни по целия свят. Редица луксозни хотели, престижни Спа центрове и салони за красота имат удоволствието да предлагат на клиентите си различни продукти и обгрижващи терапии за лице и тяло на ексклузивния бранд. Anne Semonin e и първокласна козметика, която може да се използва в домашната грижа за постигане на мечтаната от всеки по-млада кожа със сияен вид.
Най-новите продукти в портфолиото на Anne Semonin, които бяха представени по време на събитието, бяха Нощна възстановяваща и регенерираща маска с интензивно действие и Антиейдж серуми с 24К злато (жълто, бяло, розово) – Трилогия за стягане и лифтинг ефект. Представен беше и „Скраб за тяло с витамини“, част от колекцията „Летни спомени“, предназначен за домашна грижа. Този продукт ще бъде в България до броени дни.

Най-важният факт за клиентите е, че продуктите на марката са част от козметичните терапии в бюти салони и спа центрове, но също така е възможно да се използват и в домашни условия. “Персонална рецепта за красота” може да бъде създадена индивидуално от специалистите, работещи с бранда. Това е предписание за красота, което включва най-подходящите за всяка кожа продукти и има за цел да оформи уникална ежедневна бюти рутина „по мярка“, която гарантира задържане на резултата, постигнат в центровете за красота.
Това събитие е второто, което се провежда в София. Различни продуктови представяния са реализирани в страната в рамките на 5 години, откакто Anne Semonin е на българския пазар. Бюти коктейлът в столицата обогати познанията на гостите относно новостите около марката, цялата колекция и трендовете в бюти индустрията. Бяха представени последни тенденции, свързани с разкрасяване и професионални терапии за лице и тяло. Партньорите и клиентите имаха възможност да видят демонстрации на живо и да тестват предложенията на марката
Нетуъркинг коктейлът беше перфектно допълнение към събитието, като по време на него, присъстващите успяха да обменят опит и идеи, насочени към грижата за външния вид. Ритуалите с висококачествената козметика Anne Semonin, които са неразделна част от домашната рутина, бяха тема, която събуди интереса на голяма част от гостите. Допълнително по време на коктейла бяха раздадени и 3 големи награди – висококачествени бюти продукти, на тези участници, които успяха да отговорят на въпросите, отнасящи се до марката.

Дебора Дончева – управител на фирма “ДеБюти ООД” – официален представител и дистрибутор на Anne Semonin за България сподели следното: “За мен е изключително удоволствие да видя толкова много настоящи и надявам се, бъдещи клиенти и партньори, за които красотата и съвършеният външен вид са от изключителна важност. Като представител на френската марка Anne Semonin, мога да потвърдя, че брандът непрекъснато разработва нови и иновативни „умни“ формули, които постигат едновременно, както видим ефект на момента, така и стабилни и дълготрайни във времето резултати за значително по-сияйна, еластична и красива кожа, с подчертано младежко излъчване. Това е и причината огромния интерес към козметиката на Anne Semonin Paris!”
Диана Захариева – съосновател на Fashion Inside и организатор на събитието добави, че инвестицията в качествена козметика, е инвестиция в нас самите. Защото е важно да се обичаме и грижим за себе си, нали?

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *