Пътешественичката Мария Тарашманова скита из красотите на родината с нова книга

Пътешественичката Мария Тарашманова скита из красотите на родината с нова книга

Вълнуващите пътешествия за нея са начин на живот. А споделянето им с хора, чиито сърца също горят за красотите на природата – истинско призвание. Тя е травъл инфлуенсърката Мария Тарашманова, която винаги крие поне по едно приключение в ръкава си и вече години „скита“ заедно с над 38 000 свои последователи в Instagram и 18 000 в TikTok.

Създателката на един от най-популярните и обичани канали за пътешествия в YouTube и блогове в социалните мрежи – Ramble with Tarashmanova (в превод „Скитай с Тарашманова“) – е подготвила нова изненада за почитателите на спонтанните пътешествия – пътеводителя „България. Скитане из рая на Земята“, който ще се появи в книжарниците на 24 юли.

В него пътешественичката, която от години следва мисията да покаже на последователите си, че не е нужно да отделяш много време и средства, за да пътуваш и да си почиваш качествено, събира близо 100 познати и по-малко познати дестинации у нас, които наистина доказват, че България е раят на Земята.

Подходяща както за кратки бягства през уикенда, така и за изпълнена със спиращи дъха приключения лятна почивка, „България. Скитане из рая на Земята“ е книга за онези пътешественици, които вечно са вперили поглед напред към поредния магичен залез и опияняващото чувство на свобода, носещо се от ширналите се планински гледки. Е, готови ли сте да поскитаме заедно из рая на Земята?

Започваме още на 27 юни (четвъртък) 2024 г. от 18:00 ч. на премиерата на книгата, когато бар NOMO del Arte (ул. „Шипка“ 1) ще се превърне в истински празник на любовта към българското. Мария Тарашманова ще ни срещне с любопитни хора от различни краища на България, с които се е запознала по време на пътуванията си и които ще ни потопят в магията на традиционните български обичаи.

Бизнес и технологии Култура

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *