Започва приемът за лятната Практикантска програма на Kaufland

Започва приемът за лятната Практикантска програма на Kaufland

Kaufland дава старт на кандидатстването за осмото издание на своята Практикантска програма, насочена към ученици. Това лято, в рамките на повече от месец, 30 младежи на възраст над 18 години ще имат възможност да придобият практически опит и знания в най-голямата търговска верига в България. Те ще бъдат разпределени в хипермаркетите на ритейлъра в 6 града в цялата страна. Практикантите ще получат мотивиращо възнаграждение и могат сами да избират продължителността на работното си време.
Стажът дава възможност на учениците да работят на трудов договор, като продължителността на практиката им е до месец и половина и се реализира през лятната ваканция – между юни и септември. Няма поставен краен срок за кандидатстване, като кандидатите могат да се присъединят по всяко време. Приетите младежи имат възможност да изберат дали да се включат в програмата с пълно или непълно работно време в часовете между 07:00 – 20:00 ч., за което ще получат мотивиращо трудово възнаграждение, ваучери за храна на стойност 200 лв., както и всички останали придобивки от социалния пакет, които компанията предлага на своите служители.
Практикантската програма е с обща продължителност от 210 часа и дава възможност на учениците да се докоснат до реалната работна атмосфера в хипермаркетите на лидера в модерната търговия в България. С участието си в нея те могат да се запознаят с дейностите в различните отдели, което да им даде по-ясна насока за по-нататъшно образование или подходящото кариерно развитие. Освен практическите умения, които ще получат, Kaufland дава възможност на младежите да се включат в любопитна игра със страхотни награди – смартфон iPhone 14 Plus, смарт часовник Apple Watch 7, JBL Bluetooth колона, както и финансова подкрепа за първите им стъпки във висшето образование.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *