TOLLPASS представя TollPass Fuel Card

TOLLPASS представя TollPass Fuel Card

Лидерът в пътното таксуване и услуги за управление на автопарк „Интелигентни Трафик Системи“ разработи нова услуга за транспортния бизнес – карта за гориво TollPass Fuel Card, в партньорство с OMV/ROUTEX, със специални условия за България и Европа.
Освен тол таксуване с едно бордово устройство TollPass EUROBOX и управление на автопарка в цяла Европа и шест съседни на България държави, превозвачите получават и карта за гориво, която осигурява преференциални условия и дава възможност да зареждат лесно, сигурно и безкасово в над 20 000 бензиностанции в 31 държави, част от сдружението ROUTEX, което включва OMV, ARAL, bp, Circle K Europe, Eni, плюс веригите бензиностанции Avanti, Petrom, Diskont.

За тежкотоварните превози е особено важно в съвременната динамична икономическа ситуация да се оптимизират максимално управлението на автопарка и административно-счетоводните процеси. Именно това е предимството на картата за гориво TollPass Fuel card.Чрез нея собствениците на автопаркове и водачите получават сигурност чрез безкасовите плащания. Ползва се широка гама от допълнителни услуги и продукти – от гориво до сервизно обслужване и пътна помощ в 35 държави. Покритието на картата е в цяла Европа с бензиностанции, разположени на основните транспортни коридори.
Картата осигурява гарантираното качество на горивата чрез проследяване на пътя на горивото, което е приоритет за всеки собственик на автопарк.
TollPass Fuel card е подходяща за транспортни компании от всеки бранш, независимо от вида и броя на превозните средства – автомобили или камиони. С нея може да се зарежда както в рамките на една държава, така и при международни превози – безопасно и безкасово само с една карта за гориво с гарантирано качество на всички горива в цяла Европа.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *