Технологична компания DIGITALL с награда за бизнес постижения от Salesforce

Технологична компания DIGITALL с награда за бизнес постижения от Salesforce

Технологичната компания DIGITALL бе отличена с наградата на Salesforce „Изключителни бизнес постижения на годината 21/22“ като признание за успеха и високите резултати на компанията като дистрибутор на Salesforce през изминалата година. DIGITALL получи наградата по време на EMEA Cloud Reseller Leadership Summit, който беше организиран от Salesforce и се проведе в Дубровник, Хърватия.
По време на събитието бяха отличени победители в няколко категории, сред които „Партньор на годината“, „Иновации в публичния сектор“, „Най-голямо влияние върху общността“, „Отличаваща се маркетингова кампания“ и др. Съставът на журито включваше членовете на Reselling Leadership екипа на Salesforce за Централна Европа. Наградата „Изключителни бизнес постижения на годината 21/22“ е признание за успешно реализираните проекти в Европа в резултат на сътрудничеството между двете компании, както и за сериозния принос на DIGITALL в предоставянето на дистрибуторски услуги за Salesforce. DIGITALL се открои и със сключването на една от най-големите дистрибуторски сделки в EMEA през изминалата година, която бе реализирана от австрийския екип на компанията с офиси във Виена и Айзенщат.
„За нас е чест да получим тази награда като признание за огромната ни отдаденост и постигнатите резултати като дистрибутор на Salesforce в Европа. През изминалата година затвърдихме дългогодишните си партньорски взаимоотношения със Salesforce именно с идеята да помогнем на клиентите ни да се развиват и тази награда го доказва. С нетърпение очакваме да надграждаме силното си сътрудничество и в бъдеще“, коментира Фредерик Демиер, Chief Growth Officer в DIGITALL.
Партньорството на DIGITALL и Salesforce започва през 2014 г., като от тогава двете компании успешно са реализирали повече от 500 проекта за различни клиенти, базирани на облачни технологии. Като сертифициран партньор на Salesforce, DIGITALL е специализирана в предоставянето на технологични услуги и има опит в различни индустрии, сред които са финансовия сектор, търговия, производство, автомобилостроене, комунални услуги и др. Със своя международен екип от Salesforce консултанти DIGITALL предлага възможности за внедряване на технологични решения в облака. Като оторизиран дистрибутор на Salesforce в сферата на облачните технологии, компанията предоставя дистрибуторски услуги в Германия, Австрия, Швейцария, както и в България и Румъния, и осигурява оптимизация на разходите, свързани с лицензирането на Salesforce.
Щефан Фридлайн, Vice President Global Alliance Salesforce в DIGITALL, пояснява: „Стараем се с услугите, които предлагаме в DIGITALL да осигуряваме на клиентите това, от което се нуждаят – платформа, осигуряваща 360 градусов поглед за бизнеса с експоненциално нарастващи ползи в бъдеще. Стъпвайки на Salesforce технологии, ние поставяме крайния клиент в центъра на всеки бизнес и с помощта на подходящи решения за продажби, маркетинг и търговия даваме възможност на потребителите да обслужвате успешно всеки канал и пазар.
Като официален дистрибутор на Salesforce в сферата на мулти-облачните технологии и партньор за внедряване на софтуерни решения, DIGITALL помага на клиентите да дигитализират процесите по продажби, маркетинг и обслужване и ги консултира в избора най-подходящото решение за тях. DIGITALL предоставя както услуги, така и лицензи в рамките на цялостното портфолио на Salesforce: Commerce Cloud, Einstein Analytics, Experience Cloud, Field Service Lightning, Industry Clouds, Loyalty Cloud, Manufacturing Cloud, Marketing Cloud, MuleSoft, Sales Cloud, Service Cloud и Tableau.
Наскоро ISG, водеща международна компания за пазарни проучвания в сферата на технологиите, нареди DIGITALL сред лидерите между партньорите на Salesforce в Германия в своя доклад ISG Provider Lens™ за „Salesforce Ecosystem Partners 2022“. Според доклада, DIGITALL е сред водещите доставчици на Salesforce услуги на немския пазар в следните три области: Услуги по внедряване за Core Clouds Midmarket, Услуги по внедряване на Marketing Cloud Midmarket и Услуги за управлявани приложения за Midmarket.
Salesforce, Commerce Cloud, Einstein Analytics, Experience Cloud, Field Service Lightning, Industry Clouds, Loyalty Cloud, Manufacturing Cloud, Marketing Cloud, MuleSoft, Sales Cloud, Service Cloud, Tableau и други са търговски марки на Salesforce.com, Inc.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *