Наша лекарка разкри тайната на умното отслабване

 Наша лекарка разкри тайната на умното отслабване

Освен изтъкнат лекар с дългогодишна практика, опитен мениджър в здравеопазването и носител на множество награди д-р Йорданка Господинова нашумя със здравословната си програма за умно отслабване. Тя е сред финалистите за престижната надпревара Women Leaders Awards 2023, съобщава агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.
Най-успешните жени в бизнеса, в местната власт, в дипломацията и в културата ще бъдат отличени от церемонията, организирана от Global Industrial Leaders. Тя ще се проведе на 10.03. 2023 г. в балната зала на 5-звездния Hyatt Regency Sofia.
Д-р Господинова е лекар с 30 годишен опит, а преди 6 години създава режима за себе си, за да се отърве от килограми и здравословни проблеми. След постигнатия успех – близки и познати търсят помощта й, получават резултати, започват да я търсят хора от цяла България, започват да я търсят българи от целия свят.
Така се ражда Smart Diet, който ефективно и успешно, на базата на изградени принципи и правила, помага на стотици хора да загубят килограми и да подобрят здравето си.
Йорданка Господинова е дама с много превъплъщения – изправена пред собствените си притеснителни медицински изследвания, тя взема съдбовно решение, което променя завинаги тялото и живота й. Вместо да се изплаши от високия си холестерол, високото кръвно налягане и застрашително нарастващото тегло, Дани поема нещата в свои ръце и с помощта науката и волята разработва уникален хранителен режим, чрез който не просто сваля изумителните 29 килограма, а връща всичките си медицински показатели обратно в нормата. Така се ражда Smart Diet.
Днес режимът е успешен и набира все по-голяма популярност, а Дани е сред първите хранителни коучове в България.
“Няма по страшен конфликт от конфликта със самите нас. Започнем ли да не харесваме себе си – как изглеждаме, как се обличаме, как мислим, как живеем, значи сме стигнали до най – задънената улица в живота си. Не направим ли бързо промяна, не открием ли верния изход – се обричаме. Обричаме се на това сами да си бъдем врагове. Да се отричаме. Да се мразим.
А това ни превръща в заложници на собствената ни психика”, казва тя.
Обучава хората как да се хранят и да живеят правилно, като променя навиците им, както и самите тях. Успехът е освен в здравословното хранене и в дисциплината, и в контрола.
Д-р Господинова има придобити медицински специалности по Педиатрия и Икономика на здравеопазването. Магистратури по Здравен мениджмънт, Мениджмънт на храненето и храните, Мениджър Лидерски практики в държавността, духовността и сигурността и магистър по Киберсигурност. Има защитена научна степен по Социална медицина.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *