СОЛАР ЕКО ЕНЕРДЖИ е сред претендентите за престижните награди

СОЛАР ЕКО ЕНЕРДЖИ е сред претендентите за престижните награди

Лидери в бизнеса на Балканите, кметове на малки и големи общини, депутати, министри и представители на смесени балкански търговско- промишлени палати ще бъдат специални гости на деветото издание на Балканските бизнес награди тази вечер в 5-звезден столичен хотел.

Организатор на международния форум Balkan Business Awards е международната платформа Global Leaders, а ексклузивен пиар на събитието е агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.
Сред финалистите за златните статуетки е фирма „Солар еко енерджи“, която устойчиво развива дейност в сферата на туризма, управлението на инвестиционни проекти, консултантските услуги в сферата на недвижимите имоти, продажба и търговия.

Несъмнено перла в короната в сферата на туризма на компанията е бутиковият АКВА СПА ХОТЕЛ ЗЛАТОГРАД.


Хотелът е наричан бижуто на Родопите и се различава от всички други места за настаняване не само у нас, но и на Балканите. Той е едно различно туристическо изживяване, с неповторима комбинация между лукс, съвременни удобства и уютно, сърдечно гостоприемство, които гарантират една вълшебна ваканция в сърцето на Родопа планина.
ВИП-стаите, които са бутиково изпълнение, нямат аналог в туризма на Балканите. Някои от тях предлагат допълнителни екстри – парна баня, сауна, инфрачервена сауна, roll-shaper, солна стена, стена от пресовани водорасли, тангенторна вана. Хотелът разполага с лоби бар, фитнес-зала със съвременно оборудване, Бодишейп зала, криосауна, детска солна стая, боулинг, билярд и други игри.
СПА зоната е с най – модерно оборудване и включва: басейн с топла минерална вода, римска баня с температура на водата около 36°-40°, в съседство на римската баня има топило с температура на водата около 5°, финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, джакузи, лятна релакс стая със солна стена, ледено крило и пет масажни студиа, в които професионални масажисти от Бали се грижат гостите да се пренесат на техния екзотичен остров.
Фирмата е основана през 2009 г., а неин управител е Величко Сидеров.
Снимки Солар еко енерджи

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *