SoftOne представя своето ново ERP решение „Soft1 Series 6“

SoftOne представя своето ново ERP решение „Soft1 Series 6“

SoftOne Technologies S.A с гордост представя своето ново решение Soft1 Series 6 ERP, като следва дългогодишната си традиция да лансира иновативни продукти и услуги.

Soft1 Series 6 е напълно съобразен с основните принципи и ценности на SoftOne – иновация, простота и надеждност и дава ново измерение на дигиталната трансформация, като прави процеса за внедряване лесен за всеки бизнес, независимо от неговия размер и вид индустрия.

Series 6 разполага с нов, още по-удобен и по-бърз потребителски интерфейс, с множество подобрения, нови модули, приложения и облачни услуги. По този начин Soft1 Series 6 позволява на всеки бизнес да започне своята дигитална трансформация с малки и постижими стъпки, които могат да бъдат постепенно прилагани, създавайки висока добавена стойност за цялостното му опериране.

Новата ERP версия на SoftOne въвежда най-съвременните интелигентни технологии за автоматизация, което съответно прави автоматизацията на бизнес процесите по-лесна от всякога и за всеки потребител без да се изисква писане на код.

Soft1 Series 6 използва усъвършенствани BI инструменти от следващо поколение, помагайки на съвременния бизнес да получи по-задълбочен анализ от своит е налични данни.

Новата версия на софтуера SoftOne позволява адаптиране и разширяване на възможностите върху всяко смарт устройство, поддържайки всички дейности на съвременния бизнес чрез удостоената с награди платформа за делова мобилност Soft1 360, изцяло преработеното решение за автоматизация на търговския отдел Soft1 SFA и Soft1 WMS Lite – ново специализирано мобилно приложение, което значително бодобрява управлението на складовите помещения и наличностите на всеки бизнес!

Актуализираното приложения Soft1 HRMS, което се свързват в реално време с иновативната уеб платформа myWorkplace на SoftOne, като по този начин драстично променят начина, по който бизнеса се справя с всички процеси, свързани с управлението на човешките ресурси.

Вграждайки иновативни технологии и използвайки опита, натрупан от успешното внедряване на повече от 8 000 облачни ERP инсталации, Soft1 Series 6 допълнително оптимизира работата на софтуера Soft1 в облака. Освен това разширява своите мощни възможности до всяко смарт устройство чрез новите приложения за корпоративна мобилност на SoftOne като Soft1 SFA и Soft1 WMS Lite.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *