София се превръща в център на спокойни бебета и щастливи родители

София се превръща в център на спокойни бебета и щастливи родители

На 9 март 2024 ще се проведе второто издание на форум „Спокойни бебета“

На 9 март 2024 (събота) от 9:30 до 17:00 часа, за втора поредна година, в Международно Висше Бизнес Училище, намиращо се на ул. Винсент ван Гог 7, ще се проведе форум „Спокойни бебета“. Като продължение на първото събитие, състояло се на 3 юни 2023 година, на което над 300 млади и бъдещи родители се запознаха с полезни съвети и практики за отглеждането на своето бебе, организаторите започнаха подготовката на второто издание.

Целта на Форума е да подкрепи всички бъдещи и настоящи родители, давайки им знания и практически насоки в грижата за тяхното бебе. Форматът на Форума ще включва лекционна част и базар с участието на популярни и утвърдени български и международни марки.

Новото издание на събитието залага на важни лекции, които ще дадат полезна информация на родителите, свързана с бременност, раждане и възстановяване след него, първи грижи за бебето. Форум „Спокойни бебета“ 2024 е с напълно свободен достъп, единствено е необходимо гостите да се регистрират предварително. Форумът е създаден специално за всички майки и татковци, които желаят да почерпят знания и ценни съвети от специалисти с дългогодишен опит като Ася Демирева, д-р Витан Витанов, Анна Влаева, Ани Събева, Милена и Ради от „Деца на Борда“ и други.

Програмата включва следните теми: „Раждане – начало и болничен престой“, „Кърменето от А до Я“, „Избор на детско столче“, „Режим на бебе през първата година“, „Бебеносене – естествено продължение на бременността“, „Развитие на детето през първата година“, „Спешни състояния и първа помощ“, „Захранване и отбиване“ и „Цялостно възстановяване след раждане“.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *