„Runaway“ е новият хит на Максим Бехар

„Runaway“ е новият хит на Максим Бехар

С втората си песен PR експертът призовава младите хора да не се притесняват от промени и да ги направят
След успеха на дебютния му сингъл „PR We Are“, световноизвестният PR експерт Максим Бехар продължава своя музикален път с новата си песен „Runaway“.
За втори път той избра премиерата да е в американския ефир в популярното R&B радио Hоt 21 в Ню Йорк, където „PR We Are“ само за 2 месеца оглави класациите. В „Runaway“ отново прави включване вече познатият състав – бащата на българската рап музика Мишо Шамара, неговият син Lil Sha и кънтри звездата от Нешвил Сара Харалсън.
„PR We Are“ беше една смела стъпка, уникален по рода си проект, който постигна зашеметителен успех. Както обещах, продължавам да развивам музикалната си кариера. С новата си песен искам да бъда пример за младите хора да бъдат по-смели и решителни в напускането на зоната си на комфорт. Със сигурност това ще им помогне да открият, че могат да се занимават и да бъдат успешни, ако търсят промяна чрез по-интересни за тях неща“, сподели Максим Бехар.
Текстът е авторско произведение на самия Бехар, който също така самостоятелно рапира в песента. Предложената 4 пъти за награди „Грами“ през 2023 г., Сара Харалсън, се присъединява с изключителни вокали за музикалния мост, добавяйки силен контраст към рап основата на R&B стила. Бийтът отново е дело на Lil Sha, който вече има няколко хита на американския пазар, а беквокалите на Мишо Шамара внасят елементи от класическата рап музика.
Дебютът на Максим Бехар като певец предизвика истински фурор, а издаването на песента, посветена на неговия дългогодишен бизнес в PR индустрията, няма председент в историята. Само за 2 месеца, песента се превърна в абсолютен хит и достигна първо място в класацията на радио Hot21, промотиращо се като „най-доброто R&B радио в Съединените щати“.
Песента „Runaway“ можете да слушате в Spotify тук, както и в Apple Music – тук, в YouTube тук и в над 100 други световни музикални платформи.

Бизнес и технологии Култура

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *