PIAZZA MORETTI пристига във Варна

PIAZZA MORETTI пристига във Варна

Piazza Moretti за първи път хвърля котва във Варна и в периода 04-06 август 2023 г. отправя покана към жителите и гостите на града да се пренесат в Италия и да се насладят на автентичния й дух. Организатор на тридневното пиршество на сетивата и потапяне в културата на dolce vita е любимата, вече не само на италианците – Birra Moretti.

Piazza Moretti ще бъде отворена в петък, 04 август, от 17 часа. Мястото е Морска гара Варна – Varna Fun Port.

Любителите на бирата и италианския начин на живот са поканени от Birra Moretti да прекарат страхотно време заедно. Те ще научат тънкостите на италианската кухня по време на демонстрацията на живо с шеф-готвача Лео Бианки. Ще могат също така да се включат в уъркшоп с дегустация на италиански колбаси и сирена Prosciutto crudo и Parmigiano. Не на последно място, посетителите на Piazza Moretti ще имат възможност да опитат разнообразие от традиционни италиански ястия. Защото Birra Moretti знае, че в сърцето на италианския начин на живот се крие неписаното правило, че насладата от добрата бира винаги е с добра храна и в добра компания.

Piazza Moretti не спира до тук и тъй като никоя италианска атмосфера не е завършена без музикален съпровод, затова и гостите на тридневния фестивал ще могат да се насладят на изпълнения на италианска музика на живо. Има планирани и изненади, игри и награди, за да може всички да прекарат един страхотен уикенд заедно.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *