Ново издание на пътеводителя „Гръцко синьо“ от Анита Димитрова

Ново издание на пътеводителя „Гръцко синьо“ от Анита Димитрова

На брега на романтичните южни морета, в мизансцена на полюшващи се рибарски лодки и с гледка към изрядно боядисаните бели къщи ни запраща новото издание на обичания „не съвсем пътеводител“ – „Гръцко синьо“ от журналистката и пътешественик Анита Димитрова.

Превърнал се в незаменима отправна точка за хиляди любители на „по гръцки“ бавния живот, златните плажове и портокаловите залези, „Гръцко синьо: Пътеводител в близкото и непознатото“ се появява с допълнени 8 нови дестинации (Корфу, Скирос, Лесбос, Самос, Кеа, Патмос, Липси и Лерос), както и с 300 цветни фотографии.

От близки дестинации, подходящи за бързо бягство от реалността като остров Тасос и Халкидики, до по-малко познатите и недостигнати от туристическия рояк южни острови като Цикладите и Китира, Анита Димитрова ни прави свидетели от пръв поглед на магичната приказка, която представлява южната ни съседка.

Към тюркоазените вълни с код „Гръцко синьо“ ще отплаваме на 21 май 2024 г. от 18:30 ч. в Галерия „Синтезис“ на премиерата на изданието. Наши гидове в това многоцветно пътуване заедно с Анита Димитрова ще бъдат поетесата Мария Донева и радиоводещата Таня Иванова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *