Нови френски продукти на пролетен бюти коктейл

Нови френски продукти на пролетен бюти коктейл

Нови френски продукти за красота ще бъдат представени по време на пролетен бюти коктейл в сърцето на София

Ексклузивният козметичен бранд Anne Semonin презентира своята последна колекция на 30 март
Френската козметична марка Anne Semonin ще представи най-новите козметични продукти в своето портфолио на пролетен бюти коктейл. Събитието ще се проведе в Рослин Сентръл Парк Хотел София, ресторант 106 на 30 март 2023 година от 18.30 часа пред настоящи и бъдещи клиенти, и партньори.

Френската козметична марка Anne Semonin


Anne Semonin се предлага в над 40 страни по целия свят, в това число и в голям брой луксозни хотели, престижни Спа центрове и салони за красота. Успехът на партньорството с марката се базира върху интереса от страна на клиентите към ексклузивни, обгрижващи терапии за лице и тяло, носещи резултат на момента и към луксозна козметика за домашна грижа, гарантираща стабилни и дълготрайни резултати за видимо по-млада и сияйна кожа.

Френската козметична марка Anne Semonin


Брандът е на българския пазар от 5 години. От тогава насам, продуктови представяния са организирани често в страната, а това е второто събитие на марката, което се провежда в София. По време на него, гостите ще могат да обогатят своите знания за цялата колекция от продукти на Anne Semonin. Също така, ще им бъдат представени последните тенденции в професионалните терапии за лице и тяло и ще могат да тестват ексклузивните предложения на марката. В допълнение ще има и нетуъркинг коктейл, по време на който, присъстващите ще могат да обменят ценни знания, свързани с грижата за добрия външен вид и домашна рутина с помощта на висококачествената козметика.

Френската козметична марка Anne Semonin


Зад идеята по създаване на такъв тип събития стои Дебора Дончева – управител на фирма “ДеБюти ООД” – официален представител и дистрибутор на Anne Semonin за България. “Всяка една жена желае да бъде красива и да притежава съвършен външен вид.” – споделя тя и добавя: “Нашето желание е да покажем на своите партньори и клиенти, че френската марка Anne Semonin е ангажирана с постоянно разработване на иновации, високотехнологични формули и непрекъснато проучване на нови съставки, които могат да доведат до истинска положителна промяна в състоянието на кожата и постигане на перфектна красота.”

Френската козметична марка Anne Semonin


Пролетният бюти коктейл ще представи ексклузивно най-новите продукти в портфолиото на Anne Semonin, а именно – Нощна възстановяваща и регенерираща маска с интензивно действие и Антиейдж серуми с 24К злато (жълто, бяло, розово) – Трилогия за стягане и лифтинг ефект. Продуктите на марката се използват както от терапевти в бюти салони и спа центрове, така и от крайни потребители – в домашни условия. Специалистите, работещи с бранда, изготвят “Персонална рецепта за красота” за своите клиенти. Такъв тип предписание служи за основа на ежедневна домашна грижа “по мярка”, тъй като всяка кожа е уникална и подходът към нея трябва да е строго персонализиран и индивидуален. В него терапевтът препоръчва как да се използват продуктите на Anne Semonin в домашни условия така, че да се задържи ефектът, постигнат в центровете за красота.
Като част от програмата, организаторите на събитието, предвиждат специален подарък за всеки гост. Допълнително по време на коктейла ще бъдат раздадени и 3 големи награди – висококачествени бюти продукти на марката Anne Semonin.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *