Нов Quartal отваря врати на паркинга на Kaufland Крива река в София

Нов Quartal отваря врати на паркинга на Kaufland Крива река в София

Най-големият ритейлър у нас – Kaufland България продължава да разширява броя на обектите в рамките на своята One Stop Shopping концепция и от днес на паркинга на магазина в кв. „Крива река“ (бул. Тотлебен 36) отваря врати най-новата street food концепция Quartal Station.

В резултат на колаборацията си с веригата, лидерите в модерната улична храна у нас Quartal разработват специална концепция, която съчетава многообразие от вкусове, устойчивост на средата и атрактивна атмосфера. Общо направената инвестиция от двете страни в реализация на кулинарния проект е близо 1 млн. лв.

Quartal Station е поредната стъпка в развитието на One Stop Shopping концепция на Kaufland, чрез която компанията предоставя на своите клиенти разнообразие от продукти и услуги на едно място и на един паркинг. Най-голямата търговска верига разработва все по-атрактивна среда за социални контакти и дейности за свободното време на посетителите си, превръщайки хипермаркетите в социални средища.

„С откриването на Quartal Station ние доказваме новаторския ни подход в създаване на изцяло нов тип услуга за клиентите на Kaufland България и продължаваме успешно да налагаме нашата One Stop Shopping концепция. Уникалността на новия ни проект се състои в това, че за първи път представител на ритейл сектора отваря вратите си за разработване на модерен street food park. Изграждането на Quartal Station отне близо две години, но резултатът е много чакан от нас и вярвам, че съвместяването на различни хранителни брандове ще позволи на всеки наш клиент да открие любимия за него вкус или да изненада себе си и близките си с нов такъв“, коментира Петър Пекалиев, ръководител на „Централно управление на недвижимостите“ в Kaufland България.
Всеки от обектите за хранене на територията на Quartal Station в Kaufland е мини арт инсталация. Контейнерите за храна, които са част от парка, са изградени от рециклирани корабни контейнери, опаковани с мембрана и подсветени с различен цвят, който допринася за уникалната атмосфера. Рециклирането на вече използвани контейнери е запазена марка на Quartal и е изцяло в унисон с политиката на ритейлъра за устойчиво развитие на градската среда.
Quartal Station е разположен на площ от 840 м2 и включва 9 обекта за хранене. Посетителите му могат да открият вкусните храни и напитки на Skarra, Grano, Edo sushi, Hummus, Miral, Virtuoso и La Pastaria.
Откриването беше отбелязано с ексклузивен концерт на нашумялата българска група „Молец“ и младата изпълнителка Мила Роберт на паркинга на хипермаркета. Стотици се събраха да се насладят на кулинарните изкушения и да се срещнат с любимите си изпълнители, приветствайки трансформацията на един от най-големите столични хипермаркети – Kaufland – Крива река.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *