Kaufland разширява асортимента си с марката на Христо Стоичков

Kaufland разширява асортимента си с марката на Христо Стоичков

Kaufland разширява асортимента си с избрани артикули от марката на Христо Стоичков

10% отстъпка на всички продукти H8S очакват феновете на Камата до края на седмицата

Kaufland България започва да предлага избрани спортни артикули от собствената марка на легендата на българския футбол Христо Стоичков във всичките си хипермаркети в страната. Чорапи, шапки и футболни топки с бранда H8S ще могат да бъдат намирани целогодишно във всичките 63 магазина на ритейлъра.
Ексклузивно за клиентите на най-голямата търговска верига, до края на настоящата седмица (27 август) феновете на Камата ще могат да се сдобият със спортните артикули с 10% намаление на цената с Kaufland Card.
„За нас, като най-голямата търговска верига в страната, е чест да сме партньор на най-големия българския футболист. Това е естествено продължение на политиката ни за подкрепа на българския бизнес. Сигурен съм, че хилядите фенове на легендарния Христо Стоичков ще оценят спортните артикули, които пускаме в нашата верига. Благодарение на партньорството ни, спортните стоки с бранда H8S ще могат да достигнат седмично до нашите над 1,5 млн. клиенти“, коментира Симон Хаубрих, ръководител направление „Нехранителни стоки“ в Kaufland България.
В допълнение към това, осем топки с личния подпис на носителя на „Златна топка“ Христо Стоичков очакват своите притежатели и в специалната игра на Kaufland в Instagram.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *