Гръцката верига Greek Pride – финалист за Balkan Awards of Tourism Industry

Гръцката верига Greek Pride – финалист за Balkan Awards of Tourism Industry

С разнообразието си от различни категории хотели и места за настаняване една от водещите хотелски вериги на Балканите – Greek Pride Hotels, е финалист за златните статуетки на Осмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2022, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.
Международно жури от експерти от Балканските страни оценява номинациите на общини, хотелиери, тур агенции и мениджъри в туризма.
Церемонията ще се състои на 02.12.2022 г. в 5-звездния столичен хотел Премиер Бест Уестърн.
Greek Pride Hotels пренасят гостите си в свят на естествена красота, в уникално място на топло и автентично гръцко гостоприемство. Разположени са в красивия полуостров Халкидики, с пясъчни плажове, кристално сини води, естествената среда на зелени борови гори, с лице към известната планина Олимп. Веригата се простира до полуостров Касандра, където гостите се наслаждават на незабравими почивни дни.
„Нашите семейни хотели със своя отдаден персонал предлагат единствена по рода си почивка и гарантират, че въпреки че пристигате като гост, ще си тръгнете като приятел, но ще се върнете като семейство.
Ние притежаваме и управляваме пълен набор от хотели от различни категории, от 5* до 1, вили и апартаменти, предоставяйки услуги за всички предпочитания на клиентите“, споделят собствениците на веригата.

Освен че е водеща компания за инвестиции в туризма, Greek Pride привлича и клиенти, които искат не само да почиват, но и да инвестират в Гърция. Основателите на компанията имат над 15 години опит в строителството на жилищни и бизнес имоти. Фирмата непрекъснато инвестира в ресурси и в географски райони, има силен екип, опитен персонал, работещ в Гърция и чужбина. От 2015 г. компанията започва да се занимава с управление на туристически имоти и хотели.

„Резултатите от нашата работа: 10 завършени жилищни, търговски и туристически обекта в Солун и Халкидики. 2500 кв.м в строеж. 4500 кв.м от проектирането. Предоставяме 4-6% годишна възвръщаемост на купувачите на нашите имоти в Халкидики“, допълват от Greek Pride. Веригата разполага с хотели от различни категории.

Бизнес и технологии Пътешествия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *