GLAMI – интелигентният навигатор на онлайн пазаруването

GLAMI – интелигентният навигатор на онлайн пазаруването

В периода на най-големите намаления GLAMI насърчава за информиран избор и предоставя наръчник за модните избори на съвременния човек.

Съвсем скоро предстои шопинг събитието на годината – дългоочакваният от мнозина „Черен петък“. В този период хората се втурват към покупки от всякакъв вид, но основно място в големите очаквания заема светът на модата.

За да не се подведем по примамливите предложения и накрая да се озовем сред куп излишни вещи, е важно да разберем, че не е необходимо да купуваме всичко, а само нужното, което е и с добро качество.

Водещата европейска модна търсачка GLAMI, чрез ориентиран към потребителя подход, предлага разумно и лесно пазаруване в периода на Черния петък с модни оферти, които са “право в десетката”.

Информиран избор

Платформата комбинира мода и технология, свързвайки хиляди потребители със стотици марки и онлайн магазини на едно място. Продуктите са интелигентно категоризирани и селектирани персонализирано така, че да навигират интуитивно по пътя към правилните модни находки.

GLAMI играе ролята на калибриран компас, който показва правилната посока, максимално ясна и улеснена за потребителите. Платформата дава превес на качеството над количеството, чрез опознаване нуждите и идеите на клиентите така, че да бъдат насочвани към своя информиран избор в морето от оферти.

Модната търсачка обособява предпочитанията на съвременния човек в няколко категории и представя предложения за модни находки, в които си струва да се инвестира по време на Черния петък.

Изборът на заетата супердама

Винаги в движение – професионалист от 9:00 до 18:00, грижовна майка и съпруга у дома, която все пак намира време за бърза тренировка или кафе с приятелка. Този начин на живот изисква комбиниране на качества, които да бъдат подчертани с вкус – в облеклото и във външния вид. Ето защо супердамите на 21-и век имат нужда от няколко задължителни придобивки в своя гардероб, за които да се оглеждат в предстоящите намаления:

  • Елегантни рокли – чудесно съчетание на стил и удобство на приемлива цена. Подходящо облекло за бизнес среща, театър, вечеря с любимия, а защо не и за бала на детето?
  • Изчистени чанти – коя жена не обича чанти? За да са максимално от полза, е добре те да бъдат средно елегантни, от качествени материи, в семпли цветове. Функционални и побиращи точно толкова, колкото са съществено нужните вещи.
  • Кожени боти – подходящи за ежедневието, за по-специален повод, и практични за прохладното време. Могат да бъдат съчетани с множество аутфити и дори да бъдат акцент.

Непретенциозният мъж

Този господин няма много време за покупки. Неговият свежи и удобен гардероб трябва да е универсален, дрехите да се съчетават помежду си лесно и бързо и всичко да е закупено на достъпна цена. Ето кои са предложенията на GLAMI за този начин на живот:

  • Суитшърти – няма нищо по-удобно от това, а същевременно е дреха, която е подходяща за работата от дома или офиса, за задачите през ежедневието или до фитнеса и обратно.
  • Маратонки – всяко облекло има нужда от характер, а за един мъж най-лесно е да постигне това чрез сникърси, чийто дизайн да подчертае неговата индивидуалност.
  • Дънки – вечната класика! Особено ако е подбран качествен модел, с хубава кройка и материя, дънките са задължителен елемент за съвременния мъж.

Осъзнатият купувач, който „чете етикета“

Той/тя винаги поставя на първо място качеството и има високи изисквания за своите покупки. Старае се да е отличителен, но прави пресметливи модни избори. От GLAMI са се погрижили за кратък списък с находки, които да паснат и на най-взискателните потребители:

  • Ватирано яке/бомбър – Черният петък е точното време за находки, които иначе държат висока цена заради своето качество. Хубавото ватирано яке е вечен моден артикул и е еталон за комфорт и практичност. Не пропускайте предстоящите предложения за такава придобивка.
  • Вълнени пуловери – Не, не говорим за тези от едно време. Визираме съвременните, стилни пуловери, които обикновено се свързват с класически вкус, от удобна за носене материя. Намират място във всеки гардероб и начин на живот, въпреки по-високата си цена, която се възвръща във времето.
  • Сникърси и спортни дрехи – Без значение дали някой е прохождащ в спорта, поддържа активно ежедневие, или просто иска да се разтовари, спортните и качествени артикули са винаги правилният избор. А задаващите се оферти могат да се окажат истинско попадение, което, бъдете сигурни, ще използвате дълго време.

Към който и тип да се припознаете, периодът на Черния петък е времето за изгодно пазаруване, но не позволявайте това да се превърне в стрес и излишно потребителско разточителство. GLAMI може да ви преведе разумно през еуфорията на сезона на намаленията!

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *