Experian България стартира безплатни уебинари за Machine Learning

Experian България стартира безплатни уебинари за Machine Learning

Experian Bulgaria дава начало на Machine Learning Talks – уебинари за машинно обучение и наука за данните. Онлайн събитията ще са напълно безплатни и ще се провеждат два пъти в месеца на английски език. Лектори на уебинарите ще бъдат експерти на Experian България в областта на machine learning и data science. Първите две издания предстоят на 30 август и 13 септември от 17:00 до 18:00 часа, а желаещите да посетят събитията могат да се регистрират на следните линкове:

30 август 2022, 17:00-18:00 – Natural Language Processing: Tokenization – линк за регистрация: https://bit.ly/3wvzwN9
13 септември 2022, 17:00;18:00 – Model Bias Measurement on Ascent Intelligence Services – линк за регистрация: https://bit.ly/3zXew2t
Поредицата Machine Learning Talks е насочена както към хора, които се занимават професионалнo с машинно обучение, така и към любители със силен интерес към темата. С инициативата Experian България цели да създаде форум за обмяна на добри практики и нови идеи в машинното обучение и анализа на данни, както и да споделя своите знания и постижения в областта. Компанията е глобален технологичен лидер в предоставянето на информация и аналитични услуги с офиси в 43 държави в света. Над 20% от аналитичния й капацитет се намира в аналитичния екип на Experian в София. Той се състои от над 120 консултанти, инженери и специалисти в моделирането и анализа на данни. Те създават решения и продукти чрез Business Intelligence, Machine Learning и Artificial Intelligence, които намират реализация в най-големите региони в света.
Machine Learning Talks се организира в рамките на Experian Learning Hub – проект за споделяне на знания и добри практики, които стартира по-рано през годината с безплатен интензивен Java Basics курс. Целта на проекта е компанията да споделя свои добри практики и знания и да насърчава интереса на млади таланти и професионалисти към информационните технологии. Компанията има дългогодишни партньорства с редица училища и университети, като предоставя менторство, обучения и програми на студенти с желание за развитие в сферата на IT, финанси и анализ и обработка на данни.
Българският офис на Experian оперира от 2004 година насам, като тук професионална реализация намират над 1000 специалисти, по-голямата част от които работят в петте ключови звена на бългаския офис: Product Development, Analytics, Delivery, Finance & Accounting и Support & Service Management. Повече информация за компанията ще намерите на www.experian.bg.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *