Евродепутат, кметове и бизнес дами с отличия от Women Leaders Awards 2024

Евродепутат, кметове и бизнес дами с отличия от Women Leaders Awards 2024

Лидерът в строителните инвестиции Диляна Христова е сред финалистите

Евродепутатът Елена Йончева, министри, дипломати, кметове и жени-лидери в бизнеса и индустрията ще бъдат част от международния форум Women Leaders Awards 2024, който ще се проведе на 1 март 2024 г. в балната зала на 5-звездния Hyatt Regency Sofia.
Добрите примери в женското лидерство и предприемачество ще бъдат отличени по време на събитието, вдъхновено от основните ценности на Европейския съюз за равенство и борба с дискриминацията, съобщават организаторите от международната платформа за сътрудничество – GLOBAL LEADERS.
Сред претендентите за златните статуетки е Диляна Христова, която има над 25 години опит в сферата на строителството и недвижимите имоти, където e заемала редица ръководни постове.
С професионалния си опит в инвестициите, продажбите и управлението, в качеството си на генерален мениджър, Диляна допринася за цялостното развитие на Нова Сити Груп. В миналото е участвала в процеса на изграждане на многобройни проекти, основно в сферата на жилищното строителство.
Диляна притежава магистърска степен по „Геотехника и Възобновяеми източници на енергия” и бакалавърска – в специалност „Геотехника и геоинженеринг“ от НБУ.
Започва работа в Нова Сити Груп през 2016 година. През годините се доказва като експерт с отлични организационни умения и през 2020-та заема поста генерален мениджър за България в глобалното семейство на Неосити груп с клонове в Израел, Чехия, Полша, Румъния, САЩ, Канада и Нигерия.
Партньори на събитието са Зонта Клуб Интернешънъл, Международният Институт за Сигурност и Сътрудничество, Българската Търговско-Промишлена Палата, Българо-Италианския Бизнес Клуб, Българо-Македонската Търговско промишлена Палата, Турско-Българската Търговско-Индустриална Камара, Гръцката Търговска камара в Солун и други.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *