Enterprise Mobility в ерата на дигиталната трансформация

Enterprise Mobility в ерата на дигиталната трансформация

В основата си, Enterprise Mobility Management (EMM) гарантира, че мобилните устройства, приложения и платформи, на които служителите разчитат, са надеждни. И въпреки че хората считат това за стандартна практика в бизнеса, това не е съвсем така. Така или иначе, когато се прилага правилно, EMM може да бъде важен двигател на растежа, поради причините, обяснени по-долу.

Повишена продуктивност

Използването на правилното решение за ЕMM в подкрепа на дигиталната трансформация позволява на служителите да имат пълен и сигурен достъп до всички инструменти, от които се нуждаят в работата си.

Повишена сигурност

С нарастването на броя на платформите и точките за достъп, които вашият бизнес използва, нараства и рискът от атаки, пропуски по отношение на сигурността и др. EMM може значително да намали уязвимостите, които представляват заплаха за вашите ценни бизнес активи.

Безпроблемна интеграция на съществуващи технологии

Използването на EMM за подпомагане на дигиталната трансформация също ще помогне за ускоряване на налагането на подходящи интеграции. Например CRM и HR системите включват ценни данни, които поддържат и улесняват ежедневните ви дейности. Едно сигурно мобилно приложение ще предложи на вашите служители достъп до всичко чрез едно устройство или платформа.

Подобрена прозрачност

Внедряването и прилагането на ЕММ в процеса по дигитална трансформация ще ви помогне да получите подобрена прозрачност.

Все пак задължително е първо да проучите технологиите и решенията, които подобряват предприемачеството, сътрудничеството и сигурността. Те трябва да се съсредоточат върху опциите за безжична свързаност, за да гарантират, че имат надеждни връзки и инструменти за сътрудничество, които позволяват на служителите да работят заедно ефективно, независимо къде се намират. Такъв надежден и достъпен вариант за българските предприятия е Soft1 Cloud ERP.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *