Бъдещето е в облачните системи за управление

Бъдещето е в облачните системи за управление

Доставчиците ще продължат да проектират своите решения по-лесни за интегриране с други инструменти
ERP системите като цяло, но най-вече облачното ERP, предлагат отговор на всички нужди на съвременните компании. Нека да разгледаме настоящето и бъдещето на облачните решения и да разберем как тази технология стимулира рентабилността на бизнеса.
Има много причини, поради които облачно ERP решение може да се окаже полезно за вашата компания. Една от тях е ниската първоначална цена за внедряване, тъй като те обикновено се продават на принципа SAAS – софтуер като услуга, което ще рече, че плащаме за ползване на софтуера, а не за притежание. Освен това фактът, че вашият ИТ екип няма да се налага да управлява поддръжката и надграждането на системата, е още едно облекчение в разходите. И накрая, ако решите да ползвате облачно ERP решение, можете да започнете да работите с него в рамките на по-малко от 100 дни, без излишно забавяне, като по този начин гарантирате непрекъснатостта на бизнеса си.
Внедряването на система, базирана в облак, ще позволи на вашите служители извън офиса да имат достъп отвсякъде, стига да разполагат с браузър и интернет връзка, което от своя страна води до повишена производителност и подобрена рентабилност. Доставчиците на облачни решения разполагат с необходимите средства за придобиване и прилагане на най-новитеа технологии за сигурност, докато не всички фирми, и особено малките, които използват локално инсталирани софтуерни решения, могат да закупят най-новата технология. Освен това доставчиците на ERP имат надеждни планове за възстановяване след бедствие, които ще приложат, за да възвърнат всички загубени данни, в случай че има проблем със софтуера или хардуера. Това гарантира една ненадмината сигурност на толкова ценните за компаниите данни.
В миналото единствената технология, достъпна за бизнеса, беше локално инсталирани ERP решения. Сега, благодарение на технологичния напредък, можете да изпълнявате процесите си в облака с нови ERP системи, които поддържат цялостните ви операции. Добър съвременен вариант на българския пазар е продуктът Soft1 Cloud ERP.
Например, вече е по-лесно да интегрирате ERP с IoT устройства, AI и Machine Learning, тъй като съвременните решения включват всички тези функции и не изискват допълнителни инвестиции от потребителя, за да ги добавите. Освен това, ERP платформите са по-лесни за персонализиране въз основа на специфичните нужди на вашата компания .
И не на последно място, ERP доставчиците започнаха да предлагат мобилна поддръжка чрез специални приложения и се очаква още повече такива приложения да бъдат налични в бъдеще.

Бъдещето на облачното ERP
В бъдеще доставчиците на ERP ще модифицират своите продукти така, че да отговорят на технологичните нужди на съвременните компании. Много е вероятно да видим по-малко кодиране и повече API и инструменти за разширение. Хората, които използват ERP, също използват Slack, Zoom, платформи за социални медии и други приложения.
Доставчиците ще продължат да проектират своите решения по-лесни за интегриране с други инструменти за продуктивност. Винаги има възможност ERP да пропусне UX и да приеме друга структура, която ще бъде по-лесна за разбиране от всички. И накрая, вертикалните ERP решения, базирани на предварително конфигурирани шаблони, вероятно ще оформят бъдещето на индустрията.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *