За 8-а поредна година ФИЛИП МОРИС БЪЛГАРИЯ е топ работодател в страната

За 8-а поредна година ФИЛИП МОРИС БЪЛГАРИЯ е топ работодател в страната

За осма поредна година компанията получава голямото отличие – сертификата Top Employer от Top Employers Institute както на локално, така и на европейско и глобално ниво. Той демонстрира ясния фокус на организацията в посока изграждане на устойчива и вдъхновяващата работна среда чрез отлични политики в областта на човешките ресурси.

Top Employers Institute сертифицира организации в цял свят след провеждане на строга оценка на база на практиките, бизнес стратегията и вътрешната култура на компаниите. Проучването обхваща 6 области, състоящи се от 20 теми, сред които ангажираност, работна среда, стратегия за развитие и задържане на таланти, обучения, многообразие и приобщаване, равнопоставеност и уелбинг, устойчиво развитие др.

„Горди сме, че сме отличени за 8-а поредна година. Това постижение доказва за пореден път, че сме компания с визия, която поставя изключителен фокус върху служителите си. Защото те са двигателят на нашата трансформация. Те са онази енергия, която има силата да изгради бъдеще без тютюнев дим. Всички наши колеги по света, работят заедно, за да осигурят положителна промяна за пълнолетните пушачи, които иначе биха продължили да пушат“, споделя Демиан Пинтос, Генерален мениджър на Филип Морис България.

„Сертификатът Top Employer ни дава увереност, че пътят, по който вървим е правилният, а именно да работим неуморно, за да изградим работна среда, в която всеки служител се чувства ценен и подкрепян. Това отличие показва, че постоянно поддържаме най-висок стандарт на практиките, свързани с хората и вътрешната култура в организацията ни. За да вървим в крак с темпото и динамиката на света около нас, ние усъвършенстваме умението да мислим иновативно и да се адаптираме бързо и успешно“, споделя Анна Габровска, ръководител „Култура и човешки капитал“ във Филип Морис България.

У нас компанията е сред осемнадесетте работодатели в страната, получили авторитетната награда за добри практики в управлението на човешките ресурси. България е сред 25-те страни, в които Филип Морис Интернешънъл получава голямото признание, след независимата оценка на Top Employers Institute.

Филип Морис България е част от Филип Морис Интернешънъл, водещата международна тютюнева компания с над 170-годишна история, с присъствие в 180 страни, и над 79 000 служители по целия свят. В България компанията има над 120 висококвалифицирани служители, които споделят ценностите и визията на компанията за изграждане на устойчиво бъдеще без дим посредством предлагането на бездимни алтернативи, които, макар и не без риск, са по-добрия избор в сравнение с продължаващото пушене. За своите отлични програми за развитие на служителите, за добрите условия на работа и грижата за всеки член на екипа, компанията получава редица престижни отличия за най-добър работодател и работодателска марка.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *