Вдъхновителката д-р Манчикова е финалист за Women Leaders Awards

Вдъхновителката д-р Манчикова е финалист за Women Leaders Awards

С натрупаните 22 години опит в медицината и с безкомпромисното качество в услугите и в подбора на медицинска апаратура за точна диагностика и ефективно лечение, Севдалина Манчикова се нарежда сред успешните двигатели на медицински центрове у нас, сочи журито на Международния форум Women Leaders Awards 2024. Събитието ще се проведе на 1 март 2024 г. в балната зала на 5-звездния Hyatt Regency Sofia, съобщават организаторите от международната платформа за сътрудничество – GLOBAL LEADERS.
Д-р Манчикова смело изгражда медицинския център Флоренция в черноморския регион, оборудван с най-съвременната техника и професионален екип.
Севдалина е истински пример за преданост, иновация и човечност в здравеопазването, а нейните принципи и постижения са истинско вдъхновение, категорични са колегите й.
Тя превръща центъра не само в място за качествено и ефективно лечение, но и в оазис на комфорт и уют за своите пациенти.
Нейната философия винаги е била да предложи цялостна грижа на пациента, обединявайки висококачествените медицински услуги със създаването на спокойна и приятна атмосфера.
Севдалина започва своята медицинска кариера след завършване на Медицинския колеж със специалност Акушерка.
Със своя непоколебим дух и страст към медицината, тя не само преминава през различни отдели в престижния Майчин дом, включително Реанимация, Анестезиология и операционен блок, но и обогатява своя опит в отделението по Акушерство и гинекология в болница Токуда.
Партньори на международния форум са Зонта Клуб Интернешънъл, Международният Институт за Сигурност и Сътрудничество, Българската Търговско-Промишлена Палата, Българо-Италианският Бизнес Клуб, Българо-Македонската Търговско промишлена Палата, Турско-Българската Търговско-Индустриална Камара, Гръцката Търговска камара в Солун и други.
Организаторът на форума – Global Leaders (GL), е платформа за доказани професионалисти в различни области, които оказват устойчиво въздействие върху развитието на обществото. Част от общността на GL са лидери в индустрията, бизнеса, туризма, медицината, медиите, социалното предприемачество, културното управление, устойчивото въздействие и развитието на обществото. Чрез мащабни международни инициативи, събития и партньорства, платформата създава условия за ускорен кариерен растеж, и организационно въздействие.

Снимки Личен Архив

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *