Възможност за нов електромобил Audi от Fibank и Visa

Възможност за нов електромобил Audi от Fibank и Visa

Клиентите на Fibank с карта Visa могат да спечелят Audi или електрически велосипед

По повод своя 30-годишен юбилей, Fibank (Първа инвестиционна банка) предоставя възможност на картодържатели с дебитни и кредитни карти Visa за големи награди: лек автомобил Audi и три електрически велосипеда.
Кампанията е насочена към всички настоящи клиенти на банката – физически лица с активна карта Visa, издадена от Fibank преди 1 май 2023 г. (включително ако картата е добавена към мобилно устройство – смартфон или часовник с опция за плащане).
Победителите ще бъдат изтеглени на 18 септември 2023 г.
Голямата награда е авангардният plug-in хибрид Audi Q5 quattro с автоматична скоростна кутия и пакети допълнително оборудване „Comfort“, „Business“ и интериорен пакет S-line.
В лотарията ще бъдат изтеглени също и трима картодържатели, които ще получат електрически велосипеди.
За участие не е необходима допълнителна регистрация. Условието е клиентът да е извършил минимум 10 плащания със своята карта през всеки един от месеците май, юни и юли 2023 г. Отчитат се плащанията в търговски обекти в страната и в чужбина, онлайн и във физически магазини с ПОС-терминали. Всяко допълнително плащане, направено над минимума от 10 плащания, носи на клиентите по още един допълнителен шанс в тегленето на наградите.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *