V+O в стратегически съюз с международната комуникационна група SEC Newgate

V+O в стратегически съюз с международната комуникационна група SEC Newgate

V+O подписа споразумение със SEC Newgate, класираната на 21-во място в света комуникационна група, която попада и в Топ 30 на най-бързо растящите компании (PRovoke 2023 Top Top 250 rankings).
SEC Newgate ще придобие 70% от V+O Group в следващите пет години, като V+O ще запази своята бранд идентичност и организационна автономност. Главният изпълнителен директор на SEC Newgate, Фиоренцо Талиабуе, ще се присъедини към борда на директорите на V+O Group и ще укрепи съществуващия мениджърски екип на всички компании на V+O под ръководството на Томас Варвициотис и Янис Олимпиос.
„След 24 години непрекъснат растеж на V+O Group и 20 години стабилно присъствие на V+O България на местния пазар, дойде време за следващата голяма стъпка. Успехът на V+O се основава на нашата изключителна отдаденост към клиенти ни, силния ни ангажимент към екипа и набора от ясни ценности. Обединяването на усилията с SEC Newgate ще ни позволи да ускорим растежа, като същевременно останем верни на себе си и на ценностите, които сме споделяли и до сега.“, коментира сделката Светлана Савов, изпълнителен директор на V+O България.
„Ще бъдем в състояние да предложим още по-голяма дълбочина на услугите ни и по-широка мрежа с глобално покритие и експертиза. Вярваме, че разширеното семейство ще даде още по-големи възможности за професионално развитие на колегите ни.“, добавят основателите на V+O Group Томас Варвициотис и Янис Олимпиос.
„Познавам и работя с Томас, Янис и техните екипи от няколко години и съм много впечатлен от отдадеността им за постигането на значими резултати и отличното им вписване в културата и начина на работа на SEC Newgate. Добре дошли на новите ни колеги от V+O Group, с които се надяваме да работим тясно през следващите месеци и години във всички наши региони, започвайки от източноевропейския пазар, на който и да сега V+O успешно работи.“, каза г-н Фиоренцо Талиабуе, изпълнителен директор на SEC Newgate. „Силното присъствие на V+O Group в региона и отличната им работа в областта на връзките с институциите и корпоративните комуникации беше наистина много впечатляващо. Припокрива се с начина ни на праване на бизнес, затова припознаваме партньорствони като синергия“. подчертава г-н Талиабуе .
SEC Newgate е една от най-бързо развиващите се комуникационни мрежи в света. Тя е глобална стратегическа комуникационна група с мрежа от 53 офиса и 1200 служители на пет континента. През 2023 г. SEC Newgate беше призната за Глобална агенция на годината в областта на връзките с институциите и корпоративната комуникация в глобалните награди на Provoke – SABRE.
Споразумението ще предостави на V+O Group по-голям мащаб, сила и опит, предлагайки много допълнителни и уникални предимства на клиентите и служителите. Чрез него групата ще разшири присъствието си в нови индустрии, пазари и географии.
В момента V+O Group е пазарен лидер в Югоизточна Европа и е една от най-големите независими и интегрирани агенции в региона на EMEA с повече от 180 служители. V+O Group има множество награди, сред които престижните 12 златни статуетки IPRA Awards. Групата е доверен стратегически партньор на повече от 250 компании в региона.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *