Стратегическото партньорство на SOFTONE Group с webhotelier | primalres

Стратегическото партньорство на SOFTONE Group с webhotelier | primalres

Стратегическото партньорство на SOFTONE Group с webhotelier | primalres, водещ доставчик на хотелски решения, полага основите за дигиталната трансформация на бизнеса в хотелския сектор.

Споразумението на водещият доставчик на облачен бизнес софтуер OFTONE Group с една от най-важните технологични компании за пътуване в Европа полага основите за дигиталната трансформация на бизнеса в хотелския сектор.

SOFTONE Group, най-големият доставчик на облачно базирани софтуерни решения, обявява стратегическо партньорство с webhotelier|primalres, водещ разработчик и доставчик на иновативни и надеждни технологични решения за пътуване, с повече от 16 000 инсталации в 9 000+ хотела в 38 страни.

Това сътрудничество ще се фокусира върху популяризирането на Hotelizer Cloud PMS чрез партньорската мрежа на SOFTONE и ще обхване пазарите на Гърция, Румъния и България. Партньорството на двете компании, взаимното свързване и съвместното популяризиране на техните решения, ще покрие пълните нужди от дигитализация на хотелиерския бизнес с най-модерните и най-добри в класа решения, от електронно разпространение, управление на резервации и работа на рецепция до пълна поддръжка на бек-офис процеси.

Hotelizer Cloud PMS на webhotelier|primalres е нова, изцяло гръцка иновативна система за управление на имоти (Property Management System), която използва авангардни технологии напълно покриващи нуждите на всеки хотел, независимо от големината и е изключително лесна за използване и благоприятен за околната среда продукт. Като част от приложения в семейството на webhotelier|primalres Group, то е автоматично свързано и напълно съвместимо с приложенията за веригата на управление на primalRES и системата за резервации на WebHotelier, лесно се активира и е моментално готово за използване. Собствениците и мениджърите на хотели извършват ежедневната си работа по-лесно и по-ефективно, тъй като чрез единна платформа те използват както системата WebHotelier – безспорно най-добрата резервационна платформа за директни резервации, така и оптималното решение за управление на канали primalRES.

Чрез свързване на Hotelizer Cloud PMS с водещи решения на SOFTONE Group като Soft1 Cloud ERP, PBS ONE счетоводен пакет, услуга EINVOICING и решение за касов апарат GO Retail on Cloud, всеки хотелски бизнес напълно автоматизира всички аспекти на търговското управление (включително веригата за храни и напитки и изисквания за касови апарати на дребно), както и счетоводство и управление на заплати, като същевременно се постига издаване на сертифицирани електронни фактури и отговарят на изисквания като myDATA и дигиталната трудова карта.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *