Стоичков изненада Дейзи Ланг с подарък

Стоичков изненада Дейзи Ланг с подарък

Двама големи спортисти се срещнаха отново в България

Първата българка световна шампионка по бокс Деси Кирова (Дейзи Ланг) получи специален подарък от най-популярния българин в света Христо Стоичков, който откри нов магазин с бранда си H8S, съобщават пиарите на боксьорката ВИП Комюникейшън.
Той я изненада със златна топка с автограф, а тя му благодари в своята инстаграм страница: “Радвам се да те видя, приятелю @hristo8oficial. Харесва ми новата ти марка H8S. Благодаря ти за подаръка!”.
Според световната шампионка Христо Стоичков е пример за всички, които са постигнали световно признание в спорта. „Човек не трябва да се осланя само на успехите си в миналото, а е добре да гледа напред и да продължава да се развива в бъдещето, да работи усилено и да се доказва всеки ден с действията си!“, допълни още българката, призната за европейски пионер в женския бокс.
Тя бе специален гост в новия магазин на Христо Стоичков с неговия бранд Н8S, открит неотдавна в София.
През последните месеци Деси Кирова все по-често се връща на родна земя, тъй като повече от 15 години живее в Щатите. При предишното си връщане в България тя се срещна с ирландския боец Конър Макгрегър – двамата бяха специални гости на гала вечерта MAXFIGHT 56. Тогава той публикува в профила си в Инстаграм снимка с Деси Кирова (Дейзи Ланг).
Снимки Лиен Архив Деси Кирова

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *