SEE ITS Awards: 10 Оскари за иновации, високи технологии и бизнес услуги

SEE ITS Awards: 10 Оскари за иновации, високи технологии и бизнес услуги

На официална церемония в София бяха връчени наградите за иновации, високи технологии и бизнес услуги SEE ITS Awards, които отличиха компаниите, допринасящи за развитието на икономиката на знанието в Югоизточна Европа. Технологичните Оскари бяха кулминацията на международната конференция SEE INNOVATION, TECHNOLOGY AND SOURCING SUMMIT, която превърна София в най-гореща точка за високотехнологичните услуги в региона. Мотото на събитието бе „Югоизточна Европа – двигател на растежа“.

Форумът се организира от Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST), Българската предприемаческа асоциация (BESCO), Министерството на електронното управление и Софийска община в партньорство с Инвест София. Събитието успя да събере близо 300 бизнес лидери на водещите технологични компании и стартъпи в България и страните от Югоизточна Европа.

В много оспорвана конкуренция и рекорден брой от 60 заявки за участие, 9-членно международно жури определи победителите в третото издание на SEE ITS Awards.

Министърът на електронното управление в България Александър Йоловски връчи наградата за „IT продукт на годината“ на Experian България за тяхно решение за предотвратяване на цифрови измами.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *