Родни фирми се разрастват от семейни проекти до стотици служители

Родни фирми се разрастват от семейни проекти до стотици служители

Бизнес Оскарите представят добрите примери – „Юнимет“ Казанлък

Разрастването на българските компании, започнали преди четвърт век като семеен проект, а днес създават стотици работни места, ще бъдат отличени от десетото юбилейно издание на Balkan Business Awards. Организатори на форума са Global Media, част от международната платформа за сътрудничество – GLOBAL LEADERS.
Церемонията ще се състои на 07.05.2024 г. в 5-звездния Hyatt Regency Sofia.
Финалист за златните статуетки е Юнимет ЕООД – семейна компания, създадена през 1999 г, която повече от 25 години е лидер на българския пазар в областта на търговията на едро с метали за машиностроенето и индустриалното производство.
Основната гама на търгуваните продукти включва конструкционни, легирани, инструментални, пружинни, автоматни и хромирани стомани, както и различни цветни метали. Продукцията се доставя в широк асортимент на размери и профили (кръгли, квадратни и правоъгълни пръти / тръби / листове / телове и др.).
Централният офис и складове на фирмата се намират в Казанлък и са разположени на площ от 50 000 м2. Материалната база се увеличава постоянно и днес Юнимет ЕООД разполага със 7 закрити склада с обща площ над 10 000 м2.
Разполага и с различни лентоотрезни и дисково-отрезни машини.
Фирмата извършва и външнотърговска дейност – износ на машини и части за машиностроенето за пазарите в и извън ЕС.
Партньорите на събитието, изготвили за поредна година безупречната селекция за наградите, са: ЗОНТА Клуб София, Българската Търговско-Промишлена Палата, Асоциацията на Индустриалния Капитал, Асоциацията на българските лидери и предприемачи, Македонско-Българската Стопанска Камара, Българо-Турската Търговско-Индустриална Камара, Българо-Македонската Търговска Палата, Българо-Китайската Търговско Промишлена Палата, Международният Институт за Сигурност и Сътрудничество и др.
Снимки Юнимет

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *