Пощенска кутия за приказки организира литературен конкурс за креативни младежи

Пощенска кутия за приказки организира литературен конкурс за креативни младежи

Най-добрите творби ще бъдат прочетени от известни личности на специални събития из цялата страна

Програма „Развитие на човешките ресурси“ и Пощенска кутия за приказки организират литературен конкурс на тема #Първа работа. Кампанията е насочена към креативните младежи на България на възраст 18-29 години и има за цел да събере интересни истории, свързани с търсенето или намирането на работа. Откъде са започнали и накъде искат да отидат. Как са се справили с най-големите изпитания дотук и за какво мечтаят. Какви съвети могат да дадат на своите връстници, които все още търсят най-подходящата професия.

Творбите ще се събират до 01.06.2022 г. във формат разказ, есе или поезия на имейл: purvarabota@mail.com. Произведенията ще бъдат оценявани от създателя на „Пощенска кутия за приказки“ Гергана Турийска, журналистът Георги Милков и представители на Програма „Развитие на човешките ресурси“.

Най-добрите творби ще бъдат прочетени в типичния за Пощенска кутия за приказки стил на специални събития из цялата страна. Гост четящи ще бъдат любими имена от българския екран и сцена. Планирани са събития в Стара Загора (13.07), Варна (23.07), Пловдив (30.07), Видин (03.08), Русе (05.08), Созопол (12.08) и София (08.09).

Бизнес и технологии Култура

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *