Политиците казаха „Чуваме ви“ на второто издание на POWERS SUMMIT

Политиците казаха „Чуваме ви“ на второто издание на POWERS SUMMIT

Над 80 политически ангажимента бяха поети от лидерските екипи на парламентарно представените партии към индустрията на България в рамките на “българския Давос”.

Благодарение на всички участници, на медийните партньори и останалите водещи медии, годишният форум стана може би най-мащабно отразеното медийно събитие за политики и икономика в страната с над 100 (сто) публикации и интервюта, генерирани само за 48 часа!

„Надали политическата сцена на България е раждала общо, толкова положителни новини за последните години, колкото само за дните на Powers Summit 2022 и то в тази безпрецедентно тежка политическа среда.“ написа в профила си д-р Пламен Русев, докато благодари на всички направили това възможно.

Специални благодарности към всички патрони на Powers Summit 2022:
ПроКредит Банк, Yettel, Philip-Morris International, Главболгарстсрой, Минстрой Холдинг, Еврохолд, Евроинс, Dundee Precious Metals, Aurubis, RepEat/Кенар, Coca-Cola, Уникредит Булбанк, Ocean Investments и други.

С ваша помощ, с наши ресурси и с подкрепата на всички участници, успяхме за втора поредна година да направим нещо, което няма дори и далечен аналог по света и да покажем на всички, че е възможен не само реален, прозрачен и открит диалог между цялата индустрия на България и властта, но и нещо повече! Заедно дефинирахме 19 приоритета, около които всички се обединиха, а политиците поеха конкретни ангажименти за решения в срок от 6 до 12 месеца.

Екипът на платформата Powers Summit

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *