Петър Йорданов-Бъни, Ралица Бежан и Мариана Йотова със спектакъл в Леденика и Ягодинската пещера

Петър Йорданов-Бъни, Ралица Бежан и Мариана Йотова със спектакъл в Леденика и Ягодинската пещера

Петър Йорданов-Бъни и актрисите Ралица Бежан и Мариана Йотова провокират сетивата със спектакъл в Леденика и Ягодинската пещера

Представянето на музикално-поетично-театралния проект ще бъде на 28.04., в зала “Люмиер” в столицата, след което ще започне своето лятно “пещерно” турне.

„ДУЕНДЕ – ЗЕМЯТА МАЙКА“ е наименованието на този новаторски интерактивен проект, който е изграден върху текстове на поетесата Красимира Атанасова и авторската музика на Ралица Ковачева-Бежан, Мариана Йотова и Петър Йорданов–Бъни. Спектакълът включва изненадващи ритми и мелодии, записани с над 25 инструмента, красиви вокални и многогласни изпълнения, отправящи древни и съвременни послания.

„ДУЕНДЕ – ЗЕМЯТА МАЙКА“ е невиждан до момента жанр, който може да се определи като свръх театрално представление, в което всички сетива са провокирани на максимум в едно общо интерактивно преживяване. Освен музиката и поезията, проектът ще включва и завладяващата визуална мултимедийна среда с мащабни и въздействащи образи, които потапят зрителите в приказна и същевременно катарзисна атмосфера.

Бизнес и технологии Култура

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *