Отличават лидерите в луксозното строителство през октомври в София

Отличават лидерите в луксозното строителство през октомври в София

Лидерите в луксозното строителство ще бъдат отличени от XIII-тото издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2023 през октомври в София.
В истински форум на най-добрите фирми в луксозното строителство, архитектурата и дизайна ще се превърне церемонията, която ще представи добрите примери в сектора, посочват организаторите от международната платформа за сътрудничество Global Leaders.
Въпреки прогнозите за спукване на имотния балон у нас, експерти предвиждат повишено търсене и ръст на цените на имотния пазар у нас и през 2023 г. Това каза в интервю неотдавна инж. Георги Шопов, председател на Управителния съвет на Националната асоциация на строителните предприемачи. Според него
има ръст на търсенето, заради усещането на хората, че спестяванията им се топят и най-сигурното убежище за парите им е жилище в големия град.
„Дори в период на световна здравна криза през изминалите години и в близост до бушуващ военен конфликт през последната година, луксозното строителство показа, че е конкурентно и не се влияе от икономическите кризи. И тази година основната цел на церемонията е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики в луксозното строителство, успехите на българските строителни компании и архитекти у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България“, споделят съорганизаторите на събитието Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
Ще бъдат връчени призове в следните категории:
Иновации и инвестиции в строителството, Луксозно жилищно, обществено и бизнес строителство, Най-добра строителна компания, Идеен проект, Реновирано строителство, Зелено строителство, Локация на годината и др.
Партньори на Строителните награди са:
Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация, Международната академия на архитектуратата и др.
Социална кауза: Събитието ще популяризира инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *