Местната власт с високо отличие от Balkan Business Awards 2024

Местната власт с високо отличие от Balkan Business Awards 2024

Общините Бургас, Казанлък и Родопи със златни статуетки от юбилейния форум

Значителната роля на местната власт в развитието на бизнеса в регионите бе основна тема по време на церемонията за Десетото юбилейно издание на Балканските бизнес награди. Те бяха връчени в Балната зала на 5-звездния хотел Hyatt Regency Sofia.
Победител в категория „Най добра голяма община, с принос за развитието на бизнеса“ стана Община Бургас, а община Родопи взе приза в категория за „Най-добра малка община с принос за развитието на бизнеса“. Община Казанлък беше отличена за „Най-добър принос в местното управление“.
Казанлъшката компания UNIMET стана победител в категория „Най-добро устойчиво бизнес развитие“, а фирма „UMT“ грабна приза за „Най-добра корпоративна и социална отговорност“.
Фирма „Рим Рок България“ стана „Лидер в пространствения дизайн и изкуствените скали“, а „Басейни.НЕТ“ – „Лидер в продажбите на плувни басейни“.
За 30-годишните успехи в производството на козметика бе отличена компания „Биотрейд“ в категория „Награда за бизнес и икономически растеж“. За „Най-добър иновативен продукт/услуга“ журито на конкурса награди „Агро Продукт“ от с. Габарево. А парфюмерийната верига Al Amar получи златна статуетка за „Най-добър работодател“. За „Най-добър млад предприемач“ бе посочен Младен Желев с неговата компания IT Business Project, а „Лидер в благотворителността“ стана „Зонта Клуб София“.
В категория „Международно признание“ приз получи Винарна Свищов.
Партньори на събитието бяха Българската търговско-промишлена палата, Германската федерална асоциация на средния бизнес, Българо-турската търговско-индустриална камара, Българо-македонската търговска палата, Българо-китайската търговско-промишлена палата, Международният институт за сигурност и сътрудничество.
За да получат златните статуетки на сцената се качиха кметът на община Родопи Павел Михайлов, зам.-кметът на Бургас Станимир Апостолов, зам.-кметът на Казанлък Аксения Тилева, Иван Иванов – управител и собственик на UNIMET Ltd, Николай Спиров – управител и Владислав Русчев от UMT Казанлък, Магдалена Гоцева – управител на Рим Рок България, Румяна Борисова – собственик на Басейни.нет, Евгения Найденова – управител на Биотрейд Космесютикълс,, Ридван Иляз – управител на Агро Продукт, Ахмад Хамид – главен изпълнителен директор на Ал Амар и други.
Наградите бяха връчени от Иван Тихов – представител за България в Германската федерална асоциация на средния бизнес BVMW, Велко Младенов – представител на софийския офис на BVMW, Цветан Симеонов – председател на БТПП, Лъчезар Динев – председател на БКТПП, Васка Пенкова – изпълнителен директор на Международния институт за сигурност и сътрудничество, както и от Дони Георгиев – управляващ съдружник на Global Media.
Водещи на събитието бяха 2-кратният носител на ИКАР Симеон Владов и журналистката и съорганизатор на форума Патриция Кирилова.
В празничната програма на церемонията пяха звездата от легендарната група Трамвай № 5 Джина Иванова, певицата и тв водеща Цвети Радойчева и пеещият актьор Симеон Владов.
Конкурсът, който отличи значимите бизнес постижения на Балканите, с принос за устойчивото развитие на бизнеса в регионите, бе организиран от Global Media и VIP COMMUNICATION PR – част от международната платформа за сътрудничество Global Leaders.
Призьорите получиха подаръци от козметичния гигант Рефан, от лидерите в дигиталния печат Фреш Принт и от парфюмерийна верига Al Amar. За градуса на настроението в залата се погрижи винарска изба Едоардо Миролио.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *