Лидерите в туризма на Балканите ще бъдат отличени през декември

Лидерите в туризма на Балканите ще бъдат отличени през декември

Balkan Awards of Tourism Industry 2023 връчва златните статуетки за девета поредна година

Деветото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2023 ще отличи добрите примери в туризма на Балканите – общини, хотелиери, тур агенции и мениджъри от различни държави ще превърнат София в столица на Балканите.
Събитието ще се състои на 05.12.2023 г. от 20 ч. в 5-звездния хотел Hyatt Regency Sofia.
Социалната кауза на церемонията е в подкрепа за младите таланти от Националното училище за танцово изкуство – София, уточняват организаторите на събитието, които са част от международната платформа за сътрудничество Global Leaders.


Сред финалистите е рекордьорът по превъзходни оценки в световната мрежа за резервации Букинг – СПА Хотел Санте във Велинград. Той привлича гости с богатия си СПА център, множеството съоръжения, както и с ексклузивните сезонни предложения със специално подбрани билки и масла. Хотелът предлага и перфектни условия за успешно и ползотворно провеждане на фирмени мероприятия и тийм билдинг, лични тържества, детски празници както и турското меню в ала карт ресторанта – приготвено специално от шеф готвачи от Турция.
За своите гости СПА Хотел Санте предлага и възможност за здравословна и активна почивка – огромен избор от храни, съобразени с всички хранителни режими, диети и навици (включително безглутенови), детски бюфет без лактоза и др.
Хотелската база разполага с модерни електрически велосипеди за наем и изключително модерни апарати за физиотерапевтични услуги, пригодени за професионални атлети. Комплексът е изключително подходящ за семейства с деца и разполага с безплатен (за гости на хотела) детски кът с аниматори и много игри, по ежедневна програма.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *