Heineken предизвиква истински заклетите фенове на футбола с 11 метра до Уембли

Heineken предизвиква истински заклетите фенове на футбола с 11 метра до Уембли

Heineken® е подготвил страхотни изненади за истински заклетите фенове на футбола. София очаква на територията на стадион Васил Левски световноизвестния бразилски вратар Жулио Сезар, който ще се изправи и премери сили със 80 истински заклети фенове на футбола и на Heineken®.

Heineken® организира „11 метра до Уембли“, като предизвиква истински заклетите фенове на футбола да покажат своите знания за тази прекрасна игра. Известната марка бира кани феновете да влязат на heineken.com/bg/bg//oneshotatglory, да отговорят правилно на въпросите и може да бъдат сред 80-те изтеглени късметлии, които на 12 май на национален стадион Васил Левски в София ще имат уникалната възможност да бият дузпа на световноизвестния вратар Жулио Сезар.
Heineken® не спира до тук с изненадите и един истински фен, вкарал дузпа на Жулио Сезар, ще има възможността да спечели билет за двама, за да изживее емоцията от финала на UEFA Champions League на живо в Лондон, на Уембли. Други 50 участника ще спечелят двоен билет за специално излъчване в София на финала на UEFA Champions League.
„11 метра до Уембли“ е част от кампанията на Heineken® „Наздраве за истински заклетите фенове“, която руши стереотипите и гради ново разбиране за значението на това да си „истински заклет фен“.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *