Галина Стоянова е сред жените-лидери в местната власт

Галина Стоянова е сред жените-лидери в местната власт

С четвъртия си кметски мандат Галина Стоянова е сред жените-лидери в местната власт.

Тя получи престижна номинация от Women Leaders Awards 2024.

Една от най-успешните жени в местната власт у нас и на Балканите – Галина Стоянова, кмет на община Казанлък, е сред участниците в Международния форум Women Leaders Awards 2024, който ще се проведе на 1 март 2024 г. в балната зала на 5-звездния Hyatt Regency Sofia.
Добрите примери в женското лидерство ще бъдат представени по време на събитието, вдъхновено от основните ценности на Европейския съюз за равенство и борба с дискриминацията, съобщават организаторите от международната платформа за сътрудничество – GLOBAL LEADERS.
През 2011 г. Галина Стоянова приема предизвикателството да се кандидатира за кмет на Община Казанлък и си поставя за цел да върне самочувствието на казанлъчани. На последните избори печели доверието на избирателите за четвърти път.
„Днес по-улиците на родния си град срещам повече позитивно мислещи хора, в очите на мнозина виждам вярата в утрешния ден. Ако трябва да опиша себе, то бих казала, че съм силно мотивиран човек, изпълняващ стриктно и динамично поставените си цели. В основата на добрата работа поставям конструктивния диалог и екипността. През годините винаги съм залагала на откритостта, честността и самокритичността във всяко едно свое действие. Считам, че те са ключови фактори за постигането на успешни резултати. Осъзнавам отговорността си към обществото и имам амбицията да давам най-доброто от себе си за неговото благополучие“, споделя формулата на успеха Галина Стоянова.
Носител е на наградата „Златна ябълка“, присъдена от Националната мрежа за децата в категория „местен политик“, както и на приза „Ротариански кмет на годината 2013/2014“, присъдена от РИДистрикт 2482.
През октомври 2014 г. получава отличието „Човек на 21 век“ от Програма „Произведено в България“, а през 2015 г. получава отличието „Кмет на месец юни“ в категорията „Община с население над 50 хил. души“ в конкурс, организиран от интернет портала на българските общини kmeta.bg, на тема „Добра градска среда“.
Носител и на награда в категория „Развита инфраструктура“ в националния конкурс „Кмет на годината“. През 2019 г. като кмет на Община Казанлък получава приз в конкурса „Кмет на годината за мандат 2015-2019“ в категорията „Туризъм, култура, фестивали и традиции“. Община Казанлък е отличена и с годишната награда на „Дестинация България“ за популяризиране на туризма в България в категорията „Фестивален туризъм“.
„През годините се срещнах с много хора, от които научих доста и придобих ценен опит. Днес съм убедена, че мога да го предам и на моите съграждани чрез работата ми в посока развитието на Община Казанлък“, категорична е Галина Стоянова.
Партньори на международния форум са Зонта Клуб Интернешънъл, Международният Институт за Сигурност и Сътрудничество, Българската Търговско-Промишлена Палата, Българо-Италианският Бизнес Клуб, Българо-Македонската Търговско промишлена Палата, Турско-Българската Търговско-Индустриална Камара, Гръцката Търговска камара в Солун и други.
Организаторът на форума – Global Leaders (GL), е платформа за доказани професионалисти в различни области, които оказват устойчиво въздействие върху развитието на обществото. Част от общността на GL са лидери в индустрията, бизнеса, туризма, медицината, медиите, социалното предприемачество, културното управление, устойчивото въздействие и развитието на обществото. Чрез мащабни международни инициативи, събития и партньорства, платформата създава условия за ускорен кариерен растеж, и организационно въздействие.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *