Fibank представи металната карта World Elite ™ Mastercard ® пред изискана публика

Fibank представи металната карта World Elite ™ Mastercard ® пред изискана публика

В навечерието на своята 30-годишнина, Fibank (Първа инвестиционна банка) организира изискано събитие за своите клиенти на частното банкиране в The Residence Club в столицата. Събитието отбеляза старта на предлагането на луксозната метална кредитна карта World Elite ™ Mastercard ®, издавана ексклузивно само от банката. За пореден път Fibank, като лидер в картовите плащания, представя изключителен продукт с модерна визия, съчетаващ предимствата на кредитните карти с комфорта и изтънчения вкус на World Elite ™.
Клиентите на новата метална карта имат достъп до богат пакет от услуги и преференции, които включват:
-Concierge от Mastercard ® – организиране на бизнес и туристически пътувания, подготовка на специални събития и поводи, актуална информация и съдействие;
-Членство в престижната програма на банката за преференциално обслужване EGO Club – съдействие от личен банкер;
-Priority Pass членство – осигуряващо VIP достъп до над 1300 летищни салона в над 600 града по целия свят;
-Пътническа застраховка с голямо покритие и поемане на разноски за щети, медицинско обслужване.
Всички клиенти, преиздали своята World Elite ™ от Fibank или издали своята нова метална карта до 31 март 2023 г., получават като подарък Priority Pass с безплатни посещения на VIP летищни салони по целия свят без ограничения до края на 2023 г.
Първите 50 картодържатели, регистрирали се в платформата: https://www.priceless.com/fibank , печелят уикенд за двама в бутиков комплекс Bononia Estate.
Всички гости на събитието бяха зарадвани със сладки изненади, приготвени от шеф Ради Стамболов и специален сет метални бокали, в унисон с картата.
Във връзка с Fibank World Elite ™ Mastercard ®, Главният изпълнителен директор (CEO) и Председател на Управителния съвет на ПИБ, г-н Никола Бакалов, сподели: „Щастлив съм да обявя поредния наш картов продукт с висока добавена стойност за клиентите. World Elite ™ Mastercard ® от Fibank е кредитна карта от най-висок клас, а освен всичко друго е и елегантен метален аксесоар, който съответства на модерния начин на живот в забързаното ежедневие на всеки. Картата е верен помощник във всяко пътуване по целия свят. Благодаря на партньорите от Mastercard и г-жа Ваня Манова за доверието към Първа инвестиционна банка и усилията да предложим уникален продукт за клиентите в България, които заслужават най-доброто на банковия пазар у нас.“
„Металната World Elite ™ Mastercard ® съчетава най-важните характеристики на нашия бранд – модерен продуктов дизайн с отношение към природата, селекция от премиум лайфстайл привилегии, оферти и безценни преживявания в България и цял свят. Радваме се, че клиентите на Fibank ще са първите, които да отключат безграничните възможности на нашата програма priceless“, добавя г-жа Ваня Манова, Мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово, член на Управителния съвет на Българската финтех асоциация.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *