Fibank и Visa с ексклузивни карти за Олимпийските игри в Париж 2024

Fibank и Visa с ексклузивни карти за Олимпийските игри в Париж 2024

Visa и Fibank обединяват усилията си за втори пореден път в България, за да пуснат на пазара ексклузивни дебитни и кредитни карти с дизайн, посветен на предстоящите Олимпийски и Параолимпийски игри в Париж през 2024 г.

Специалните карти, които ще бъдат представени в рамките на поредица от събития и промоционални кампании през първата половина на годината, предлагат на клиентите на Fibank възможността да се възползват от уникални предимства. В допълнение към стилния дизайн и функционалност, притежателите на кредитни карти (златни) ще могат да участват в специална томбола с награди, свързани изцяло с Олимпийските и Параолимпийските игри, което ще добави допълнително вълнение към това голямо спортно събитие.

Visa, световен платежен и технологичен партньор на Олимпийските и Параолимпийските игри, и Fibank, официален партньор на Българския олимпийски комитет, обявиха партньорство за създаване на уникални дебитни и кредитни карти с официалния дизайн на предстоящите Олимпийски и Параолимпийски игри Париж 2024.

„Партньорството между Visa и Fibank представлява още една стъпка в нашия ангажимент за иновации и трансформация в света на финтех. Заедно с Fibank предоставяме на клиентите възможност да носят със себе си не само удобството на плащанията, но и символ на връзката си с едно от най-престижните спортни събития – Олимпийските и Параолимпийските игри. Партньорството ни отразява постоянния ни ангажимент към иновациите и желанието ни да създаваме изключителни преживявания за нашите потребители“, сподели Красимира Райчева, мениджър на Visa България.

„В резултат на дългогодишното ни партньорство с Visa България, заедно решихме да представим на нашите клиенти едно ново поколение дебитни и кредитни карти. Тези карти не само се отличават със своя специален дизайн, посветен на Летните олимпийски игри в Париж, но и изпращат ясно послание за нашата подкрепа към българските олимпийци и параолимпийци. Искаме да акцентираме върху ценностите и духа, които Олимпийските и Параолимпийските игри носят в себе си – насърчаване на толерантността и взаимното разбирателство между народите. С новия и стилен дизайн на картите Visa, предлагани от Fibank, всеки наш клиент ще има възможност да носи със себе си частица от емоцията на Олимпийските и Параолимпийските игри, която ще му напомня, че има още много неща, които ни обединяват“, каза г-н Никола Бакалов, Главен изпълнителен директор и Председател на Управителния съвет на Fibank.

Дизайнът на картите изобразява:

  • Дебитна карта – олицетворението на един от най-емблематичните символи на Париж и Франция – Айфеловата кула, която се извисява гордо над града на светлините.
  • Кредитна карта (златна) – величествената Триумфална арка, символ на победата и триумфа.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *