Дигитална трасформация с малки стъпки е важна за бизнеса

Дигитална трасформация с малки стъпки е важна за бизнеса

Дигиталната трансформация се оказва ключов приоритет в днешния свят. Това обаче не значи, че бизнесите знаят точно от какво е изградена дигиталната трансформация, какви са изискванията и, как да се прилага и следователно какво би коствала. „Дигитална трансформация с лесни стъпки“ на SoftOne отговаря на тези критични въпроси по най-точния и ясен начин. Как? С лесни стъпки и малки победи, които допринасят за видимите резултати още от първите дни на приложение, предлагащи увереност и визия за еволюция и растеж.

Дигиталната трансформация предлага на компаниите рамка, която ще им позволи да станат по-гъвкави и по-екстровертни в един силно конкурентен свят. Главният проблем е, че това не е толкова лесно, поне не и толкова за колкото бива представено. Това е така, защото ясните отговори как да се реализира дигиталната трансформация не се предлагат често, поне не и тези, които отговарят на конкретните нужди на всеки бизнес.

Това допълнително създава стрес за ръководителите на компаниите, които в същото време се опитват да контролират този преход по координиран, но в същото време безопасен начин. SoftOne предоставя решението на този проблем чрез „Дигитална трансформация с лесни стъпки‘‘. Това, между другото, е най-надеждният, ясен и измерим отговор на предизвикателствата на дигиталната трансформация, като се започне от не толкова очевидния факт, че не е правилно да се започне с целия процес наведнъж и с всичките му последици. Вместо това е препоръчително да се правят малки стъпки в правилната посока, такива, които биха донесли малки победи.

Казано по най-достъпен начин, това означава, че не е нужна голяма предварителна инвестиция, времеемки анализи и трудни, прибързани решения, които могат да доведат до провал. Пример за малка и ефективна стъпка е въвеждането на електронното фактуриране, което се осъществява лесно и директно и чак след това интеграцията на решения като облачните ERP и CRM. Само с няколко стъпки, успешно ще стартирате процеса и значително ще подобрите имиджа на вашия бизнес.

Точно поради тази причина в кратък период от време тези решения ще бъдат интегрирани и ще ви изведат до следващото ниво от дигиталната трансформация. Но самия факт, че те ще действат автономно и безпроблемно, ще освободи IT и ценни ресурси, позволявайки те да бъдат разпределени там, където ще бъдат полезни.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *