Д-р Михаил Михайлов е лидер в естетичната медицина за Източна Европа

Д-р Михаил Михайлов е лидер в естетичната медицина за Източна Европа

Първата БГ-верига Skin Line е финалист за BALKAN MEDICAL AWARDS

Първата верига естетични клиники у нас Skin Line, основана през 2001 г., в която работят 40 специалисти и е обслужила над 35 хиляди пациенти, е финалист за осмото издание на Балканските медицински награди.
Церемонията BALKAN MEDICAL AWARDS 2023 ще отличи хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи от балканските държави с доказани значими постижения в областта.
Златните статуетки ще бъдат връчени на 5 май 2023 г. от 19 ч. в ОТО Event Room в хотел Санкт Петербург – Пловдив.
Мотото на клиниките Skin Line, въвели първи на българския пазар хиалуронови филъри, ботулинов токсин и лазерна епилация, е „отключи естествената красота“. Доказаните специалисти предлагат напълно индивидуални решения за лицето и тялото, работейки в интердисциплинарни екипи, за да осигурят услуги от клиничната и естетичната дерматология, козметологията и body shaping терапиите. Целта им е да постигнат т.нар. healthy aging и превенция на видимите признаци на стареенето, като това се прави в дългосрочен план.
Клиниките разполагат с всички класически терапии за естетичната дерматология от водещи марки (хиалуронови филъри, ботулинов токсин, мезотерапия), както и с уникални собствени протоколи за регенеративна медицина (PRP и PRF терапии с автоложна плазма).
В Skin Line са въведени най-модерните и иновативни апаратни технологии – радиочестота, IPL, CO2 лазери, александритни лазери, Nd:YAG лазери, Er:YAG лазери, LPG Alliance, криолиполиза и много други.
От 2022 г. д-р Михаил Михайлов, д.м., медицински управител на клиники Skin Line, е обучител и key opinion leader на Merz Aesthetics и продуктите BoCouture, Radiesse и Belotero за източна Европа, провеждайки присъствени и онлайн обучения и семинари за колеги в бранша.
От 2023 г. клиниките са първия обучителен център на LPG Medical в България, използвайки апаратурата за медицински проблеми, както и за подготовка преди и рехабилитация след хирургични процедури. Skin Line са и първите клиники в България, които предлагат неинвазивни решения за женското интимно и сексуално здраве, както и неинвазивно третиране на синдрома на сухото око, блефароптоза и офталморозацея използвайки комбинация между IPL и радиочестота.
Въпреки, че стандартното разбиране за естетична медицина включва само работата на дерматолози и пластични хирурзи, бързоразвиващата се медицинска сфера включва все повече услуги от други медицински специалности. Най-иновативните и бързоразвиващи се звена са сексуалното здраве и офталмологичната естетика, за която вече споменахме.
В клиники Skin Line предлагат единствени по рода си решения за женското интимно и сексуално здраве – неинвазивни радиочестотни процедури с апаратура на InMode, които успешно третират инконтиненция, сексуална дисфункция и естетични проблеми без болка и възстановителен период.
По собствени протоколи специалистите комбинират тези терапии с автоложна плазма, хиалуронови филъри и екзозоми за постигане на оптимални резултати според нуждите на пациента. А терапията с автоложна плазма е приложима и при мъже за третиране на еректилна дисфункция и регенерация след травми в зоната.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *