Безплатно изложение за здраве и красота на Международна бюти конференция 2023

Безплатно изложение за здраве и красота на Международна бюти конференция 2023

На 21 и 22 февруари в Гранд Хотел Милениум София, в зала Шекспир, ще се проведе второто издание на Международна бюти конференция 2023.

Събитието ще бъде целодневно, като и през двата дни, участие в него ще вземат международни специалисти от бюти бранша.

Зад организацията на конференцията стоят Асоциацията на медицинските козметици – АМК и Алтърнатив Адвъртайзинг. Часовете за провеждане на събитието ще бъдат от 9 до 18 часа. Идеята на организаторите е отново да създадат възможност за всички колеги от България и чужбина да натрупат полезни знания, да научат за иновациите и новите тенденции от сферата на здравето и красотата през 2023 година.

Програмата на 21 февруари започва в 10.00 часа, като по време на нея, гостите ще могат да посетят 5 лекции, представени от д-р Шарбел Аби Шахин. Той е специалист по ендобиогения и природна медицина. Д-р Шарбел Аби Шахин е основен лектор по ендобиогения и фитотерапия в редица държави. Председател на Белгийския институт по ендобиогенна медицина и интегративна физиология. Част от темите, които ще представи, са: “Невро-ендокринната система като мениджър на човешкия организъм”; “Кои етерични масла са подходящи за кожна употреба?”; “Кожни заболявания: физиопатология и диагностика спрямо разположение на кожата. Как да ги третираме с ароматерапия?”.

На 22 февруари, гостите на събитието ще имат възможност да почерпят ноу-хау и идеи от известния специалист в областта на здравето и красотата – Антъни Уитакър. Той е мотиватор, със световна слава, базираща се на повече от 30 години опит в бюти индустрия. Антъни Уитакър ще сподели различни маркетингови похвати, с които собствениците и управителите на козметични центрове и бюти салони да направят своя бизнес още по-успешен. Темите, за които ще говори, са: “Каква е целта на маркетинга?”; “Маркетингови концепции за успешно развитие на салони за красота и бизнес тенденции. Анализ на вашата концепция и позициониране.”; “Пазарно проучване, кой е вашият целеви пазар? Как да увеличите броя на новите клиенти?”; “Как да увеличите броя на настоящите клиенти? Как да запазите редовните клиенти възможно най-дълго?”.

Паралелно с лекционната част, има организирано изложение за здраве и красота, като достъпът до него е напълно безплатен за всеки желаещ да се запознае с над 30 бранда и компании, предлагащи услуги, продукти, процедури, апаратури и уреди за поддържане и изграждане на перфектен външен вид и балансирано здраве. По време на събитието ще бъде представена и бизнес програма, насочена към жените в бюти бранша.

Сред фирмите-изложители ще са:

  • и едни от най-големите лидери в дистрибуцията на иновативни, световни марки в областта на дерматологията и естетичната медицина;
  • японска високотехнологична козметика, разработена въз основата на открития с Нобелова награда; лидер при продуктите за възстановяване на функцията и структурата на кожата на клетъчно ниво и контрол на механизмите на естественото и фотостареене;
  • южнокорейска компания специализирана в производството на медицински и козметични продукти за подмладяване на кожата;
  • български компании, предлагащи натурална козметика за коса и тяло; бранд, основоположник на морската козметология във Франция, известен с изключителните професионални терапии за лице и тяло;
  • иновативна израелска технология, разработена специално с цел подобряване състоянието на кожата и решаване на естетични проблеми чрез ефективен неинвазивен метод;
  • корейска апаратура за скулптуриране на тялото и изграждане на мускулите и други.

След приключване на лекциите на 21 и 22 февруари, ще бъде изтеглена томбола с разнообразни награди, предоставени от изложителите.

Според Тяна Пресолска, председател на Асоциацията на медицинските козметици – АМК, бюти индустрията се развива изключително интензивно през последните години. Заради това е важно специалистите, които се грижат за перфектния външния вид на клиенти си – да са информирани не само за всички модерни естетичните процедури, но и да са наясно с тенденциите при anti-age терапиите, стимулиращи дълголетието и балансирания начин на живот. Поради тази причина, тя и нейните колеги от Асоциацията, са поканили на конференцията световно известни лектори, от които присъстващите терапевти, козметици и специалисти да разберат – защо е важно външната красота да бъде разглеждана като отражение на вътрешното здраве.

Събитието е създадено за специалисти, като: терапевти, козметици, дерматолози, фризьори, маникюристи, собственици и мениджъри на салони за красота/естетични центрове, центрове за професионално обучение, производители, доставчици, дистрибутори и други.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *