„Без извинения“ по пътя към успеха в новата книга на Брайън Трейси

„Без извинения“ по пътя към успеха в новата книга на Брайън Трейси

Защо едни хора са по-успешни от други? Защо за един и същ брой години и поставени при същите житейски обстоятелства, някои хора изкарват повече пари от други или водят по-щастлив начин на живот? Съществува ли „тайната на успеха“?

Това са въпроси, които всеки амбициозен човек си е задавал на някакъв етап от живота си. Именно с тях в новата си книга „Без извинения: Силата на самодисциплината“ се захваща бизнесменът, мотивационен лектор и автор на бестселъра „Изяж жабата!“ Брайън Трейси.

„Без извинения: Силата на самодисциплината“ служи като ръководство стъпка по стъпка как да постигнем успех в трите най-важни области: саморазвитието, финансовата независимост и личния живот.

Предназначена за решителни и усърдни хора, които искат да достигнат максимума на своите възможности, тази книга оборва широко разпространеното мнение, че успехът се постига само с талант или изключителен късмет. Точно обратното, в 21 глави Брайън Трейси показва, че някои от най-популярните хора на планетата са успели в живота и кариерата си по много по-прост начин – чрез самодисциплина.

Бизнес и технологии Култура

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *