Amadeus Sofia е отличена като Top Employer 2024 за България

Amadeus Sofia е отличена като Top Employer 2024 за България

За втора поредна година Amadeus Sofia получава признанието Top Employer за България за 2024 г. от Top Employers Institute, независима глобална организация, която отличава високи постижения в управлението на човешките ресурси.

Amadeus Sofia е един от ключовите центрове за изследователска и развойна дейност на Amadeus IT Group. В него работят над 320 специалисти, които използват различни технологии и инструменти – C++, Python, PHP, Java, Oracle, MongoDB, JavaScript, PHP, Angular, HTML, CSS, .NET и др.

По думи на Елена Тодорова, мениджър „Хора и култура“ в Amadeus Sofia: „Сертификатът Top Employer за България е доказателство за постоянния ни ангажимент да инвестираме в развитието и възнаграждаването на нашите таланти и да привличаме най-добрите кандидати. След значителен ръст през последните 3 години, сега сме фокусирани върху развитието на нашите бъдещи лидери отвътре, изграждайки работно място, което се придържа към принципите на различието, справедливостта, приобщаването и ангажираността на нашите служители.“

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *