Съвети за модерен пролетен тоалет за всеки тип фигура от GLAMI

Съвети за модерен пролетен тоалет за всеки тип фигура от GLAMI

Пролетните модни тенденции 2023 вече дефилират навън и GLAMI предлага 5 универсални съвета за модерен пролетен тоалет за всеки тип фигура.

Най-после дойде онова време от годината, когато можем с радост да захвърлим топлите палта и пухените якета и да освежим тоалетите си с по-леки дрехи. Кожени якета, закачливи рокли и никога не остаряващите тренчкоти отново ще излязат от гардеробите на показ. Кой ще е хитът на този пролетен сезон, какво не трябва да липсва в гардероба ви и как да съчетаете всичко, за да се чувствате страхотно и да бъдете себе си?

GLAMI съветва:

Тренчкотът отива на всеки

Висококачествен и непреходен тренчкот не трябва да липсва в нито един гардероб. Той е надежден спътник за всеки повод. Облечете го за работна среща, кафе с приятел, романтично пътуване или разходка в парка и никога няма да сгрешите. Можете да го носите на всяка възраст, независимо дали сега започвате професионалната си кариера, или излизате, за да повозите внуците си в количка. Тренчкотът е страхотен и защото подхожда на всички типове фигури. Обърнете внимание на разположението на джобовете, за да привлечете вниманието към зоните, които искате да подчертаете визуално.

Роклите тип „прегърни ме“ подчертават вашата женственост

Би трябвало да се гордеем с естествените извивки на тялото си, така че е добра идея, когато избираме, да помислим за облекла, които подчертават зоните, които искаме. Жените с плътни форми са много подходящи за риза-роклите, които също са тип „прегърни ме“. Безспорното им предимство е, че обикновено имат V-образно деколте и колан, който може да подчертае талията и да извая красиво всяка фигура. Ако предпочитате удобна небрежна визия, обуйте чифт бели маратонки и облечете дънково или кожено яке, а след това изберете обувки на висок ток с платформа или обикновени ботуши на ток и втален блейзър за работа.

Изисканият блейзър е необходимост през пролетта

Пролетта е страхотна, няма спор – слънце, по-топло време, дните най-накрая стават по-дълги. Но това е и време, когато сутрините и вечерите са като различни сезони, поне що се отнася до температурата. Получава се така, че често излизаме от вкъщи с много връхни дрехи, които след това мъкнем през деня. Решението на този проблем може да бъде блейзър: стилно удължено сако, дори такова от по-плътна материя, което ще ви спаси от нежелана настинка. Също така блейзерът ще бъде на мода тази година, така че ако вече притежавате такъв или планирате да се сдобиете с него, бъдете сигурни, че ще бъдете звезда.

Карго деним

Основните елементи в гардероба ви ще имат нов спътник този сезон. Това са карго панталони, които ще бъдат в основата на един особено спортно-шик стил. Изберете тези със стеснена долна част или с напълно широки крачоли. Комбинирайте ги с кецове във всякакъв цвят и не се плашете от бялото, което ще разведри тоалета. Ако изборът ви са широките крачоли, препоръчваме да изберете бял тесен топ. Ако се спрете на панталон с по-тясна кройка, допълнете го с по-свободен пуловер, който може да е и на райе. Дънките и дънковият плат като цяло са неостаряващи и са съществена част от гардероба ни от години. Но тази година обявяваме голямото завръщане на денима като цяло – рокли, сака, панталони и най-важното – лачената кожа, която беше в най-голямата си слава през 90-те години на миналия век. Тяхното безспорно предимство е комфортът. Ако ги съчетаете правилно, например със семпла базова тениска или раиран топ, можете да създадете красив и вечен тоалет. Носете ги в дните, когато имате много задачи за изпълнение, но и когато не знаете към какво да облечете и имате нужда от нещо, което е изпитано във времето.

Цветове за всички възрасти

Отминаха дните, когато жените се отказваха от някои модни артикули, защото не са „подходящи“ за възрастта им. Напротив, в днешно време смелостта и игривостта се ценят. Внесете цвят в гардероба си и не си мислете, че подобни тоалети са по-скоро за по-млади хора. Забравете чернот – изберете цвят, който ще ви накара да блеснете. И ако трябва постепенно да се доближите до ярките цветове, започнете първо с пастелните: бебешко синьо, нежно розово или жълто са нюанси, с които няма да сгрешите.

Не се страхувайте от щампите

Когато става въпрос за избор на цвят, дайте всичко от себе си. Добавете към гардероба си шарени рокли, блузи или дори панталони. Но се уверете, че сте избрали модел, който ще постигне ефекта, който търсите. Райетата са чудесен пример за такъв избор. Докато вертикалните райета издължават красиво фигурата и следователно винаги са сигурен залог, хоризонталните райета визуално разширяват и могат да гарантират спиращ дъха ефект, например, когато искате леко визуално да разширите раменете си. Не се страхувайте и от флоралните мотиви. Те са символ на топлите месеци и подхождат на всяка фигура. Препоръчваме по-едри щампи за дребните фигури и по-малки и по-дребни за по-пълни извивки на тялото.

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *