Строителният бум в България стана и европейска сензация

Строителният бум в България стана и европейска сензация

Пловдив изпревари София с рекорден брой финалисти за LUXURY Property AWARDS 2024

Все по-актуалната инвестиция в имоти превърна България в страната с най-голям брой жилища на 1000 души от населението сред членките на Европейския съюз. Това показва последният Глобален индекс на собствеността на международната консултантска компания „Делойт“, съобщава БНР.
На всеки 1000 български граждани се падат по 668 жилища, сочи статистиката, отчетена от журито на XIV-то издание на LUXURY Property AWARDS 2024.
Лидерите в луксозното строителство се срещат на 4 октомври в 5-звездния Hyatt Regency Sofia, посочват организаторите на форума. Те отбелязват и рекордния брой пловдивски компании, достигнали финала на престижния конкурс.
Сред тях е и бутиковият луксозен жилищен комплекс от затворен тип – АLLURE PARK, разположен в южната част на Пловдив, в кв. „Остромила“.
Интepиopнитe пpocтpaнcтвa в oбщитe чacти нa cгpaдитe ca лyĸcoзнo изпълнeни c нacтилĸa oт eдpoфopмaтeн гpaнитoгpec, дeĸopaтивни eлeмeнти пo cтeни и тaвaни и c мeтaлни пapaпeти.
Златен спонсор на събитието е най-големият български онлайн магазин за фамилни, сглобяеми басейни и оборудване за басейни – Басейни.нет, а организатори са Global Media и VIP COMMUNICATION, част от международната платформа за сътрудничество Global Leaders. Партньори на форума са Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация, Международната академия на архитектуратата и други.

Снимки: ALLURE PARK

Бизнес и технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *